НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину: Ето каква ще бъде цената в края на май според този алгоритъм

май 2, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Ето каква ще бъде цената в края на май според този алгоритъм

Стойността на Шиба Ину (SHIB) наскоро отбеляза спад, отразявайки по-широката тенденция на пазара на криптовалути.

С оглед на това търговците и инвеститорите използват различни техники, като например решения, базирани на изкуствен интелект, за да оценят краткосрочната стойност на този меме токен.

Прогноза за цената на SHIB

Според последния доклад, публикуван от PricePredictions, платформа за наблюдение и прогнозиране на криптовалути, която използва алгоритми за машинно обучение, SHIB се очаква да се търгува на цена от $0.000092 до 31 май 2023 г.

Важно е да се отбележи, че тази прогноза се прави по време на фазата на бета тестване на Shibarium Bridge. Той все още функционира само частично, но се очаква да подобри значително използването на втория слой, след като бъде пуснат напълно.

Прогнозата за бъдещата стойност на SHIB се основава на технически показатели, като например дивергенция/конвергенция на пълзящите средни (MACD), среден истински диапазон (ATR) и индекс на относителната сила (RSI).

Текущата пазарна стойност на SHIB е засегната от продължаващата меча тенденция, със спад от 1.3% през последните 24 часа и 3% през последната седмица. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на цена от $0.000009985, което представлява пазарна капитализация от $5.9 милиарда.

 

Струва си да се отбележи, че спадът в стойността на SHIB е част от по-голяма тенденция на пазарна нестабилност в сферата на криптовалутите.

Фактори, влияещи на цената на SHIB

Стойността на SHIB, както и на други дигитални активи, се влияе от различни фактори, като например текущото развитие на Shibarium, пазарните нагласи, регулаторните промени и макроикономическите условия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: БРИКС: Новата валута може да елиминира нуждата от долара


Например, процентът на приемане на Shibarium се очаква да нарасне рязко след въвеждането на технологията Plasma Bridge, която ще използва странични вериги, за да увеличи скоростта на транзакциите и ефективността на разходите.

Освен това децентрализираните валидатори, базирани на доказателство за залог (PoS), гарантират сигурността на активите, а двупосочният мост Shibarium предлага безрисков трансфер на токени между мрежите Етериум и Shibarium.

Ето защо прогнозирането на бъдещата стойност на SHIB остава сериозно предизвикателство за инвеститорите и анализаторите, тъй като стойността на този дигитален актив се влияе от различни фактори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.