НАЧАЛО Биткойн

Предстои срив на пазара на алткойните с 40% според анализатор

юли 10, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои срив на пазара на алткойните с 40% според анализатор

Известният крипто инфлуенсър и основател на IntoTheCryptoverse, Бенджамин Коуен, наскоро предупреди крипто инвеститорите за потенциален значителен спад на алткойните спрямо Биткойн (BTC).

Коуен обърна внимание на тревожната прилика между настоящата оценка на алткойните спрямо BTC и подобна ситуация, наблюдавана през юли 2019 г.

В туитър Коуен сподели графика, изобразяваща индекса Total 3, който обхваща всички криптовалути, с изключение на Биткойн и Етериум, в сравнение с BTC. Графиката разкрива приближаващо се критично ниво на подкрепа, което има сходство с минало събитие през 2019 г.

Въпреки тревожната перспектива, Коуен поясни, че не трябва да се пренебрегват случайните отскоци на двойките алткойн към BTC. Той наблегна на стохастичния характер на пазарните движения и поддържа тезата, че периодичните възстановявания не бива да подкопават по-широката макротеза по отношение на съотношението алткойн към BTC.

Дали това е единствено низходяща тенденция? Последовател на Коуен посочи, че самият Биткойн е преживял спад през същия период на 2019 г. Признавайки това наблюдение, Коуен затвърди позицията си, като отбеляза, че докато BTC може да се сблъска със спад през втората половина на 2023 г., алткойните могат да преживеят още по-значителен спад.

Той подчерта, че двойките ALT към BTC вероятно ще бъдат подложени на значителен натиск за понижение, независимо от краткосрочните колебания на BTC към щатския долар.

Това предупреждение се появява по време на повишената волатилност на крипто пазара, като пазарните участници следят отблизо движението на Биткойн и алткойните.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.