НАЧАЛО Алткойни

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

23.05.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

Според CoinMarketCap Pepe е преминала пазарната капитализация от $6 милиарда, изпреварвайки Internet Computer Protocol, за да си осигури 20-та позиция на 23 май. В тясна конкуренция с Лайткойн, мемe токенът в момента може да се похвали с пазарна капитализация от $6.11 милиарда, като по-рано днес достигна връх от $6.16 милиарда.

Този скок подчерта нарастващата стойност на мемe монетата, тъй като наскоро тя достигна нов исторически връх. По-специално, PEPE достигна нов ATH от $0.00001467, като се противопостави на по-широките пазарни очаквания.

Това развитие повиши пазарния оптимизъм, като инвеститорите следят с интерес токена за потенциални бъдещи печалби.

Към момента цената на PEPE се е повишила с 5.15% през последните 24 часа. Въпреки че токенът започна деня на търговия на червено, той се покачи до безпрецедентни нива.

Данните от Coinglass показват $8.46 милиона в ликвидациите на PEPE през последните 24 часа, което сочи засилен натиск от продажби. Въпреки големите ликвидации обаче токенът все пак достигна нов ATH.

Освен това откритият интерес към фючърси и опции (OI) се увеличи с 2.41%, докато 24-часовият обем на дериватите спадна с 24.64%, което допринесе за 24-часовата волатилност на PEPE.

Индексът на относителната сила (RSI) навлезе в зоната на свръхпокупка, като се намира на ниво 76, което предполага, че токена може би скоро ще претърпи корекция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.