НАЧАЛО Алткойни

Над $100 милиона на ден ще напускат Етериум ETF на Grayscale през първия месец – Kaiko

28.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $100 милиона на ден ще напускат Етериум ETF на Grayscale през първия месец – Kaiko

Предстоящият спот Етериум (ETH) борсово търгуван фонд (ETF) на Grayscale може да отбележи значителни отливи през първия си месец, ако следва траекторията на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), когато премина към ETF.

Анализаторите на Kaiko предполагат, че въз основа на опита на GBTC, ETHE може да стане свидетел на средни дневни изходящи потоци от $110 милиона, което би се равнявало на 30% от средния дневен обем на ETH в Coinbase.

С активи под управление (AUM) от $11 милиарда ETHE потенциално може да преживее значителни изходящи потоци, подобно на преобразуването на GBTC, при което 23% от AUM изтекоха през първия месец, възлизайки на $6.5 милиарда. Тази тенденция може да доведе до намаляване на отстъпката на ETHE от нетната стойност на активите (NAV), както се наблюдаваше в миналото при GBTC.

Въпреки че се търгуваше с отстъпка спрямо NAV, тази отстъпка на GBTC значително намаля с течение на времето, което позволи на притежателите да излязат на изгодни цени. По подобен начин отстъпката на ETHE вече започна да намалява след първоначалното одобрение на спот ETF за Етериум от SEC, въпреки че търговията все още не е започнала.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.