НАЧАЛО Алткойни

Цената на Notcoin се изстреля с над 40% след скорошния airdrop

28.05.2024 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Notcoin се изстреля с над 40% след скорошния airdrop

Противно на по-широката пазарна корекция, криптовалута Notcoin (NOT) поскъпна с впечатляващите 40% през последните 24 часа.

Това рали е съпроводено с огромно 450% увеличение на дневните обеми на търговия, надхвърлящи $1 милиард. Към момента на писане на статията Notcoin (NOT) се търгува на цена от $0.09563, като може да се похвали с пазарна капитализация от $982 милиона.

Забележителният ръст на NOT съвпада с нарастващата популярност на Notcoin, Web3 игра в Telegram. Тя позволява на потребителите да конвертират валутата си в играта в NOT токени, привличайки голям интерес от страна на широката аудитория в Telegram.

След дългоочакваното си пускане на пазара, което първоначално не успя да осигури незабавни печалби за притежателите, Notcoin отбеляза съществен подем.

Реномираният крипто трейдър Zen изрази бича перспектива за NOT в средносрочен план. „Дългосрочната перспектива зависи от пазара, но най-вероятно също е бича. Спадовете са за покупки“, отбеляза анализаторът.

След airdrop-ът социалните настроения на Notcoin отбелязаха значителен ръст, а неотдавнашното покачване на цената му го върна в центъра на вниманието. Екипът на проекта наскоро направи паралел между Notcoin и Биткойн, отбелязвайки това важно събитие с обявяването на първата фаза на airdrop-a на NOT. Неотдавнашна анкета в Х, в която участваха над 29,000 души, в преобладаващата си част подкрепи Notcoin, като 86.2% го предпочетоха пред BTC, който получи 13.8% от гласовете.

През последните 24 часа открития интерес нарасна от $44 милиона на $131 милиона. Този скок свидетелства за силни бичи настроения на пазара на фючърси, като трейдърите демонстрират готовност да заемат лонг позиции.

Текущия ръст на цените доведе и до вълна от ликвидиране на шорт позиции, което допълнително повиши цените. Според Coinalyze през последните 24 часа са извършени ликвидации на шорт позиции на стойност над $8 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.