НАЧАЛО Други

Сам Банкман-Фрийд призован в съда за нарушение на гаранцията

февруари 16, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сам Банкман-Фрийд призован в съда за нарушение на гаранцията

Основателят на FTX Сам Банкман-Фрийд е призован да се яви в съда за втори път в рамките на една седмица поради предполагаемо нарушение на условията за освобождаване под гаранция.

Според прокурорите Банкман-Фрийд се е опитал да използва VPN услуга за достъп до интернет, въпреки че е бил предупреден да не го прави от съдия Каплан.

Изслушването, което е насрочено за 16 февруари, беше определено след като прокурорите представиха писмо, в което се посочва, че Банкман-Фрийд два пъти е използвал VPN за достъп до интернет, последно в неделя и е бил открит чрез регистър на личния му Gmail акаунт, свързан с VPN.

По време на изслушването на 7 февруари съдия Каплан е предупредил Банкман-Фрийд да не използва приложението за криптирани съобщения Signal. Той е бил помолен да се въздържа от използването на VPN.

Прокурорите сега твърдят, че използването на VPN от страна на Банкман-Фрийд представлява няколко потенциални риска, включително възможността за скриване на онлайн дейности от правителството и прикриване на местонахождението на потребителя.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн скочи над $22,000 след CPI данните – какви са последиците за рисковите активи?


Те също така предполагат, че някои хора използват VPN за достъп до международни борси за криптовалути, които блокират американските потребители.

Правният екип на Банкман-Фрийд поиска допълнително време за договаряне на нови условия за освобождаване под гаранция, което съдия Каплан отказа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене