НАЧАЛО Алткойни

Изкуствен интелект дава прогноза за цената на Лайткойн

май 7, 2023 14:48 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изкуствен интелект дава прогноза за цената на Лайткойн

Лайткойн (LTC) наскоро претърпя значителен спад в цената, което остави инвеститорите несигурни за бъдещата му посока.

Въпреки дългоочакваното халвинг събитие, което се очаква да се случи след 86 дни, Лайткойн не успя да запази ценовите си нива. На 26 април алткойнът се насочи към V-образно възстановяване, стремейки се да достигне ключовото ниво на съпротива от $100. Дигиталният актив обаче не успя премине границата, като за кратко достигна връх от $94, след което спадна до $85.

На 5 май CoinPriceForecast, платформа за финансови прогнози, използваща технология за машинно обучение, прогнозира понижение на цената на LTC до края на 2023 г., въпреки предстоящия халвинг.

Започвайки 2023 г. при $70, текущата търговска цена на LTC възлиза на $88, което показва 25.7% увеличение от началото на годината. Прогнозната цена на изкуствения интелект (AI) за края на 2023 г. е $83.85, което отразява спад от 7.3% на седмичната графика. Освен това се очаква цената в средата на годината да бъде малко по-висока от настоящата, достигайки $89.01.

Въпреки спада на цената, Лайткойн поддържа значителна пазарна капитализация от $6.1 милиарда, което го нарежда на 12-о място по обща пазарна стойност.

Забележително е, че през изминалата седмица Лайткойн се нареди сред трите най-търсени монети в CoinGecko, заедно с Биткойн (BTC) на първо място и Pepe (PEPE) на второ.

Потенциалният скок на Лайткойн спрямо Биткойн

Крипто анализатор, познат като “Captain Faibik” смята, че халвинг събитието на Лайткойн може да породи хайп и сценарий на FOMO (страх от пропуснати възможности), което да накара дигиталния актив да достигне до $450.

В света на криптовалутите Чарли Лий, създателят на Лайткойн, изрази оптимизъм по отношение на предстоящото през август халвинг събитие и потенциалното му въздействие върху Лайткойн в сравнение с Биткойн. Неотдавнашните резултати показват значителен ръст за Лайткойн, с впечатляващ скок от 85% след период на рекордно ниски нива спрямо водещата криптовалута.

Лий очаква рали за двойката LTC/BTC, като прогнозира покачване до 0.025 BTC, което означава забележително увеличение от над 700% в следващия бичи цикъл.

Той приписва този обещаващ скок на уникалните характеристики на Лайткойн, като например присъщата му конструкция за по-висока производителност, мащабируемост чрез разширяване на блоковете и подобрена заменяемост и поверителност, осигурени от MWEB (MimbleWimble).

Предвиждам цел от 10% (0.025 LTC/BTC) в положителна посока.

По време на следващия бичи пазар достигането на 5% (0.0125) не би трябвало да се окаже твърде трудно. Реалистично погледнато, не виждам да падне под 1% (0.0025) в низходяща посока. [Бъдещият халвинг наближава], което прави бъдещето доста вълнуващо.

Положителната перспектива на Лий за потенциалните печалби на Лайткойн в сравнение с Биткойн подчертава силата на криптовалутата като инвестиционна опция за диверсификация на портфейла.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.