НАЧАЛО Алткойни

Етериум ще се представи по-добре от Биткойн в новата фаза на пазара – Раул Пал

ноември 13, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ще се представи по-добре от Биткойн в новата фаза на пазара – Раул Пал

Макроикономическият експерт Раул Пал смята, че водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) е на път да надмине Биткойн (BTC), тъй като пазарите на криптовалути навлизат в нова фаза, която той нарича "пролет".

Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs заяви, че според секвенциалния индикатор на Том Демарк ETH се подготвя да изпревари BTC. Секвенциалният индикатор на Демарк е предназначен да посочва потенциални случаи на изчерпване на тренда или обръщане на цената.

Пал заяви:

Това е седмичното броене на Демарк 9 за ETH/BTC. Оттук нататък ETH най-вероятно ще се представи по-добре, както е обичайно на този етап в края на крипто пролетта.

Освен това той прогнозира, че базираните на Етериум борсово търгувани фондове (ETF) ще бъдат силно желани от мениджърите на активи, считайки ги за “свещения граал“, докато не се появи жизнеспособна конкуренция.

Според Пал ETF за ETH е особено привлекателен за мениджърите на активи, тъй като им позволява да уловят доходност, като същевременно предоставят на притежателите на ETF само ценови резултати. Тази конфигурация се разглежда като изключително печеливш бизнес модел, поне докато не се появят конкурентни алтернативи.

Въпреки бичата позиция на Пал по отношение на Етериум, изтъкнатият крипто анализатор Бенджамин Коуен предложи противоположно мнение. Коуен сподели предупреждение, заявявайки, че индексът Bitcoin Dominance (BTC.D), който следи процента от общата пазарна капитализация, държан от Биткойн, ще остане бичи. Това означава, че алтернативните криптовалути, включително ETH, може да изостанат от BTC по отношение на представянето.

Коуен обясни:

Моят крипто портфейл през последните няколко години е предимно в Биткойн, защото очаквам, че той ще надмине по-голямата част от пазара – макар и не целия. Ето защо доминацията продължава да се увеличава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.