НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да се изстреля до $100,000 според основателя на BitMEX

ноември 12, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да се изстреля до $100,000 според основателя на BitMEX

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс изрази силен оптимизъм по отношение на Биткойн (BTC), отивайки още по-далеч, като прогнозира значителен скок на цените на Етериум (ETH), предвиждайки шестцифрена стойност.

Хейс наблегна на настоящия подходящ момент за възприемане на бича позиция по отношение на криптовалутите. Той сподели амбициозната цел от $100,000 за Етериум, което означава забележително увеличение от близо 4,700% спрямо сегашното му ниво. Освен това той потвърди по-ранната си прогноза, че Биткойн в крайна сметка ще достигне впечатляващия етап от $1 милион.

В неотдавнашна публикация Хейс подчерта глобалната тенденция на обезценяване на валутите, твърдейки, че най-проницателният ход на фона на този сценарий е “да се направи лонг позиция в криптовалута“. Според него Биткойн и Етериум се открояват като “резервните активи на криптовалутите“, докато останалите криптовалути той категоризира пренебрежително като “шиткойни“.

Макар да призна потенциалните възможности извън Биткойн и Етериум, Хейс предположи, че други блокчейни от първи слой, като Solana, са претърпели значителни неуспехи по време на мечия пазар, но биха могли да представляват примамлива възвръщаемост за смели инвеститори. 

Въпреки това той ги определи като “прехвалени” и според него е малко вероятно да надминат Етериум по отношение на активните разработчици, активността на децентрализираните приложения (dApps) или общата заключена стойност.

Хейс завърши, подчертавайки потенциала за експлозивен растеж на различни децентрализирани приложения (dApps) и свързаните с тях токени. Въпреки привлекателността на значителната възвръщаемост, той призна по-високия риск, подчертавайки присъщата връзка между риска и печалбата в това динамично и развиващо се пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.