НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Цената бележи спад – възможни причини

май 1, 2023 15:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Цената бележи спад – възможни причини

Цената на Етериум (ETH) в блокчейн мрежата не е отбелязвала значителен ръст напоследък, което отразява общите пазарни тенденции.

През последните 24 часа стойността на алткойна се понижи с 3% до $1,844. През последната седмица обаче се наблюдава леко увеличение от 3.8%, което показва бича тенденция.

Пазарният анализатор, познат като “@Ali_Charts”, се позова на данните на Glassnode, за да подчертае неотдавнашния напредък на Етериум мрежата по отношение на активните потребители, обема на транзакциите и търсенето на блоково пространство. Тези положителни развития предполагат здравословно приемане на блокчейна на Етериум.

Въпреки тези положителни основи на мрежата, текущото ценово действие не отразява напълно тяхното въздействие. Според анализатора общият брой активни потребители на мрежата е намалял, което показва по-слаби основи на мрежата и намалено използване.

В резултат на това има съответно намаление на общия брой потребители, които търсят Етериум, отразявайки се в по-бавно нарастване на цените.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ужасяващи глобални последици от банковата криза в САЩ – Рей Далио


Мрежата Етериум и нейната екосистема все още са от решаващо значение за индустрията днес. Появата и продължаващото разработване на протоколи от втори слой показват нарастващия ангажимент за изграждане на полезност около блокчейн.

Растежът и производителността на тези протоколи от втори слой правят основния блокчейн протокол по-привлекателен, което е от полза за цялата блокчейн и Web 3.0 екосистема.

Макар да не се възползва пряко от напредъка на Polygon zkEVM, Optimism и Arbitrum, Етериум все пак е непряк бенефициент.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.