НАЧАЛО Крипто Крими

Екстрадицията на основателя на Terra може да бъде отложена – отново

27.02.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Екстрадицията на основателя на Terra може да бъде отложена – отново

Съдебната сага, в която е замесен До Куон, основателят на Terraform Labs, може би ще претърпи нов обрат.

В понеделник PANews, известна азиатска медия, която се фокусира върху блокчейн и финтех, съобщи, че Върховният съд на Черна гора в Подгорица е намекнал за възможността за промяна на решението за екстрадиция относно прехвърлянето на Куон в Съединените щати.

Според Мария Ракович, служител в сектора на публичната информация във Върховния съд, Апелативният съд вече два пъти е отменял решението на Върховния съд за екстрадиция по отношение на До Куон.

Ракович заяви:

“Ако той реши да оспори последното решение за екстрадиция, Апелативният съд може отново да отмени решението на Върховния съд за екстрадиране на До Куон в Съединените щати.”

Това развитие следва неотдавнашното решение на Върховния съд на Черна гора в полза на екстрадирането на Куон в САЩ, а не в Южна Корея.

Това решение произтича от обвиненията срещу Куон и Terraform Labs за предполагаемо нарушаване на законите на САЩ, като не са регистрирали две дигитални валути, които се сринаха през 2022 г. Съдебният процес в САЩ беше отложен за 25 март, за да се улесни процесът на екстрадиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Крипто експерт предупреждава за измамни крипто проекти

Блокчейн следователят ZachXBT отправи предупреждение към криптовалутната общност относно значителна транзакци, на стойност $1 милион, открита в мрежата Blast.

15.04.2024 18:10 1 мин. четене

Крипто хакер бе осъден на 3 години затвор за кражбата на $12 милиона

В петък федерален съдия осъди инженера по сигурността Шакиб Ахмед на три години затвор и три години контролирано освобождаване за участието му в кражбата на над $12 милиона от две децентрализирани борси за криптовалути (DEX), работещи с блокчейна Solana.

14.04.2024 18:00 1 мин. четене

Voyager Digital с важна крачка към компенсирането на кредиторите

Voyager Digital и нейните кредитори достигнаха критичен момент в процеса на възстановяване на компанията, отбелязвайки важен етап след обявяването ѝ в несъстоятелност.

12.04.2024 21:00 2 мин. четене

Бившият директор на FTX ще обжалва присъдата си за 25 години затвор

Юридическият екип на бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам “SBF” Банкман-Фрийд е предприел стъпки за оспорване на присъдата и наказанието му.

12.04.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.