НАЧАЛО Други

Една от най-големите аукционни къщи в света ще предлага вторични продажби на NFT

май 5, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Една от най-големите аукционни къщи в света ще предлага вторични продажби на NFT

Известната аукционна къща Sotheby's разшири своята платформа Sotheby's Metaverse, като включи портал за вторични продажби на NFT произведения на изкуството.

Тази платформа поддържа NFT произведения на изкуството, създадени в Етериум и Polygon, които се смятат за популярни мрежи за създателите и колекционерите на незаменяеми токени.

Metaverse на Sotheby’s дава възможност за изцяло peer-to-peer продажби във веригата чрез смарт договори и позволява на купувачите да използват собствените си дигитални портфейли, за да плащат в ETH или MATIC токени.

За разлика от други широкомащабни NFT пазари като OpenSea и Blur, Sotheby’s предлага курирана селекция от водещи художници, като списъкът се обновява на ротационен принцип на всеки няколко месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: БРИКС валутата срещу традиционните валути


Мястото за вторични продажби на платформата също така зачита вторичните възнаграждения на веригата, определени от художниците. Sotheby’s стана ранен инвеститор в Mojito, пакет за NFT технологии и търговия, който захранва Sotheby’s Metaverse.

Според вицепрезидента на Sotheby’s и ръководител на отдела за NFT и дигитално изкуство Майкъл Бухана този ход е “важна стъпка напред” за аукционната къща, която продължава да се адаптира към Web3 пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Terra е обвинен във финансиране на опозиционна партия в Черна гора

До Куон, основател на Terraform Labs, е подложен на проверка заради предполагаеми връзки с черногорски политик.

юни 10, 2023 18:00 1 мин. четене

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.