Home

Dogecoin милионер разкри следващия си залог, очаква 5,000% от този токен, който се продава на цена от $0.01831

19.08.2024 9:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin милионер разкри следващия си залог, очаква 5,000% от този токен, който се продава на цена от $0.01831

След като натрупа богатство чрез добре навреме направена инвестиция в Dogecoin (DOGE), виден криптовалутен милионер сега определи ETFSwap (ETFS) като следващото си предприятие с висок потенциал.

С токена, който в момента се оценява на $0.01831, този опитен инвеститор предвижда на хоризонта изключителен скок от 5,000%. Тъй като пазарните наблюдатели отчитат тази смела прогноза, ETFSwap (ETFS) бързо се очертава като убедителна възможност за тези, които търсят значителна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо милионерът от Dogecoin залага много на ETFSwap (ETFS)

Dogecoin милионерът инвестира сериозно в предварителната продажба на ETFSwap, като очаква да получи огромна възвръщаемост от 5,000% от първите си инвестиции. ETFSwap (ETFS) се надява да трансформира индустриите за търговия с криптовалути и ETF, като се възползва от нарастващия пазар на ETF.

Като DeFi платформа, ETFSwap (ETFS) е необикновена с това, че токенизира различни криптовалути, както и институционални ETF чрез своята мрежа, базирана на Етериум. Платформата привлече интереса на Dogecoin милионерът с ангажиращата си атмосфера за актуализиране на DeFi благодарение на творческите си функции и удобния за потребителя дизайн.

ETFSwap (ETFS) предоставя рентабилни и сигурни интерфейси, които позволяват безпроблемно прехвърляне на активи на множество пазари. Dogecoin милионерът е особено привлечен от тази гъвкавост, тъй като тя улеснява потребителите да обменят между ETF и криптовалути.

Напълно автоматизираният ETF Screener и Tracker, задвижван от изкуствен интелект, на ETFSwap (ETFS) допълнително го отличава от другите токени на крипто пазара. Тази система използва анализ на настроенията, големи данни и прогнозни алгоритми, за да генерира точни препоръки. AI се грижи инвеститорите да се възползват от най-актуалните прозрения, като анализира и обработва огромни обеми от данни, идентифицира тенденции и изготвя точни прогнози.

Освен това ETFSwap (ETFS) работи с регулирани инвестиционни посредници, отговарящи на изискванията на MiCa, за да улесни лесното включване на блокчейн технологията в ETF и да даде възможност за токенизирани активи в допълнение към конвенционалните акции. Анализаторите прогнозират, че голямото търсене на спот ETF-и ще доведе до повишаване на стойността на токените ETFS с 5,000%. Потребителите имат възможност да увеличат възвръщаемостта си и потенциално да реализират до 500x печалба, като инвестират във всички изброени ETF-и.

Очаква се екологията на платформата да бъде подобрена, а потребителите да имат по-голяма автономия над своите активи в ETFSwap (ETFS). Това е благодарение на постигнатото получаване на сертификат за съответствие за KYC проверка от SOLIDProof.

Милионерът от Dogecoin е направил значителна инвестиция в ETFSwap (ETFS) поради акцента, който компанията поставя върху сигурността на активите. Отдадеността на ETFSwap (ETFS) към сигурността се доказва от обширен одит, извършен от водещата компания за сигурност на блокчейн Cyberscope, който потвърди силния контрол на сигурността.

Със своята бета-платформа и ETF-и, които ще стартират до 2025 г., ETFSwap (ETFS) е в добра позиция да се превърне във влиятелен играч на този силно конкурентен пазар.

Предварителна продажба на ETFSwap (ETFS), която обещава несравнима възвръщаемост

Милионерът от Dogecoin вече участва в предварителната продажба на ETFSwap (ETFS), тъй като вторият кръг е към своя край и започва последният кръг.

По време на настоящата фаза на предварителна продажба Милионерът вярва, че има невероятна възможност да подобри инвестиционните си печалби с невероятните 5,000%. Това е в резултат на предлаганата 50% отстъпка при покупка на ETFS, които сега се предлагат на ниската цена от $0.01831.

Заключение

Милионерът в Dogecoin се доверява на ETFSwap (ETFS) поради изключителните му характеристики, които включват потенциалното осигуряването на възвръщаемост от до 5,000%. Откакто втората предварителна продажба на ETFSwap (ETFS) стана реална, бяха закупени над 200 милиона токена. Dogecoin милионерът смята, че точно сега може да е най-подходящият момент за участие в предварителната продажба на ETFSwap (ETFS), тъй като пазарът очаква рязко нарастване на токенизираните активи.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на  ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.