НАЧАЛО Алткойни

Крипто китове изкупуват LidoDAO (LDO) – ето защо

май 16, 2023 20:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китове изкупуват LidoDAO (LDO) – ето защо

Крипто ентусиастите със значителни дялове, известни като китове, напоследък натрупват токени Lido (LDO) в подготовка за освобождаването на стейкнатия Етериум от платформата Lido.

На 16 май платформата за анализ на веригата “Lookonchain” идентифицира три акаунта на китове, които активно са натрупвали LDO токени.

През изминалата седмица наблюдавахме три китови акаунта, които натрупваха LDO токени поради пускането на Lido V2″, съобщи платформата.

Дейността по натрупване от страна на китовете включва един адрес, който е изтеглил 724,822 LDO токена на стойност приблизително $1.52 милиона от Binance на цена от $2.01 за токен. Друг кит е изтеглил 655,641 LDO токена на стойност $1.38 милиона от Binance на цена от $1.83.

Трети кит закупи 570,883 LDO токена, като използва 974,000 USDC на цена от $1.71 на 12 май.

В допълнение към активността на китовете, цените на LDO показаха значителни движения в контраст с общата пазарна тенденция през последните няколко дни.

Изтеглянето на стейкнати Етериум токени вече е разрешено в платформата на Lido след обновяването до V2, което се състоя на 15 май.

Lido обяви, че V2 въвежда два основни компонента, като най-забележителният е възможността потребителите да изтеглят своите stETH или wstETH в замяна на ETH. Lido уточни, че процесът на изтегляне може да отнеме от един до пет дни.

Освен това V2 включва модулен маршрутизатор за стейкинг, за да се насърчи разнообразието от залози сред различни групи, включително индивидуални стейкъри, децентрализирани автономни организации (DAO) и клъстери с разпределена технология за валидиране (DVT).

Според данни на Nansen в момента има повече депозити на ETH, отколкото тегления, въпреки че то все още не отчита депозитите, направени чрез Lido, които представляват 29% от общия брой стейкнати ETH.

Понастоящем депозитите продължават да изпреварват тегленията, като общо са заключени около 18.3 милиона ETH, което представлява 15.2% от цялото предлагане и се оценява на приблизително $33 милиарда.

Цената на токена Lido DAO (LDO) се повиши с 5.85% днес, достигайки $2.29 към момента на писане на статията. През последната седмица, предшестваща пускането на V2, LDO увеличи стойността си с 15%. LDO се представи отлично като криптоактив през тази година, показвайки ръст от 122% от 1 януари насам.

Цената на на Етериум напоследък ев относителна стагнация, като днес отбела спад от 0.6%, търгувайки се на цена от $1,825 към момента на писане на статията. По-широките крипто пазари са в низходящ тренд през последния месец, който се очаква скоро да продължи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.