НАЧАЛО Алткойни

Bitwise подаде заявление за спот Етериум ETF

29.03.2024 17:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitwise подаде заявление за спот Етериум ETF

Bitwise подаде формуляр S-1 за регистрация на спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), наречен Bitwise Ethereum ETF, като възнамерява да предложи експозиция към стойността на ETH в рамките на своя тръст, подобно на други подобни предложения.

Подадената документация съдържа съществени данни, посочващи намерението на Bitwise да се листне на борсата NYSE Arca и да използва Coinbase Custody като попечител. Въпреки това не бяха разкрити подробности относно тикера и таксите.

Макар че заявлението на Bitwise разглежда стейкингът на Етериум като основен аспект, то не разглежда възможността фондът да стейква ETH с цел възвръщаемост, за разлика от заявления на Ark 21Shares и Fidelity.

На 28 март NYSE Arca подаде и свързано 19b-4 заявление, с което иска промяна в правилата, за да улесни листването на спот ETF за Етериум на Bitwise.

Освен това Bitwise представи анализ, в който се подчертава “силната корелация” между спот пазара на ETH и фючърсния пазар на ETH на CME. Този анализ отразява аргументите, изтъкнати за спот ETF за Биткойн, за да се отговори на изискванията на SEC относно наблюдението на потенциални пазарни манипулации, което е ключов фактор за получаване на одобрение за първите спот ETF за Биткойн през януари.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.