НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Пазарната корекция приключва – алткойните започват подема

03.05.2024 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Пазарната корекция приключва – алткойните започват подема

След седмица на спад на цените на криптовалутите, водени предимно от Биткойн (BTC), известен анализатор предполага, че пазарът е близо до дъното си.

Крипто търговецът Майкъл ван де Поуп предупреди, че макар Биткойн (BTC) все още да се нуждае от известно време, за да се възстанови от неотдавнашния си спад през последните две седмици, най-лошото може би е отминало:

Възстановяването на Биткойн може да отнеме известно време. Въпреки това по-голямата част от спада изглежда е зад гърба ни. Възможно е да има допълнителна корекция от около 5-10%, но след това, изглежда че алткойните са готови да доминират, докато Биткойн не пробие своя исторически връх.

Задълбочавайки се в темата за алткойните, Ван де Поуп заяви:

Настоящите настроения са песимистични, като инвеститорите на дребно остават встрани, очаквайки по-нататъшни спадове на пазара. Това едва ли е изненадващо, като се има предвид продължителният мечи тренд при алткойните, обхващащ 2.5-3 години.

Що се отнася до водещия алткойн по пазарна капитализация – Етериум, крипто анализаторът предположи, че ETH потенциално може да се срине до $2,500, преди да започне да се възстановява.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.