НАЧАЛО Алткойни

Binance листва нов DeFi алткойн

март 31, 2023 16:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance листва нов DeFi алткойн

Binance, една от водещите крипто борси в света по отношение на обема на търговията, добави нов DeFi алткойн към списъка си с токени.

Крипто борсата листна Radiant Capital (RDNT) в своята “Зона за иновации”. Зоната е специално място за търговия с криптоактиви, които може да са по-податливи на бързи ценови колебания.

Radiant Capital е DeFi протокол, който има за цел да бъде първият многоверижен паричен пазар, позволяващ на потребителите да депозират всеки основен актив във всяка основна верига и да заемат различни поддържани активи в множество вериги.

Към момента на писане на статията DeFiLlama класира Radiant V2 на 58-мо място сред всички DeFi протоколи, с обща заключена стойност (TVL) от $164.09 милиона.

TVL на Radiant Capital нарасна с над 14% през последните 24 часа и с над 38% през последните седем дни. TVL на даден блокчейн представлява общият капитал, който се държи в рамките на неговите смарт договори. Той се изчислява като се умножи размерът на обезпечението, заключено в мрежата, по текущата стойност на активите.

Представяне на RDNT

Към момента на писане на статията родният токен на Radiant Capital, RDNT се оценява на около $0.36 и напоследък се представя добре. Алткойнът поскъпна с приблизително 9% в рамките на 24 часа, достигайки ниво около $0.41, преди да се коригира до текущата си цена. RDNT също така се е повиши с повече от 800% от началото на 2023 г.

Ходът на Binance да листне RDNT показва мисията на борсата да разшири предложенията си за крипто инвестиции отвъд обичайните опции като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Зоната за иновации, в която е регистрирана RDNT, има за цел да позволи на търговците да получат достъп до по-нови криптоактиви, които могат да носят по-високи рискове.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Може да видим значителни загуби – Б. Коуен


Многоверижен паричен пазар на RDNT

Протоколът на многоверижния паричeн пазар на Radiant Capital е проектиран така, че да позволява на потребителите да отпускат и заемат активи в множество блокчейни.

Този подход предлага по-голяма гъвкавост и удобство, тъй като потребителите могат да депозират активи в една верига и да заемат активи в друга. Radiant Capital има за цел да увеличи достъпа до капитал и да създаде по-безпроблемен и ефективен процес на отпускане и вземане на заеми.

Тъй като Binance продължава да разширява предложенията си и да листва по-нови криптоактиви, предстои да видим как RDNT и Radiant Capital ще се представят в силно волатилния и постоянно развиващ се DeFi свят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.