НАЧАЛО Алткойни

Binance Coin (BNB) се доближава до $300 – за какво да внимаваме?

май 26, 2023 13:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Coin (BNB) се доближава до $300 – за какво да внимаваме?

Биткойн (BTC) отбеляза значителен спад и проби ключовото ниво на подкрепа от $26,600 по време на публикуването на докладите на FOMC на 24 май.

Следвайки движението на BTC, Binance Coin (BNB) също се сблъска с мечи натиск и към момента на писане на статията падна близо до $300.

Настоящите дискусии относно дълга на САЩ и предстоящото изтичане на BTC опциите днес, на 26 май, имат потенциала да внесат повече волатилност през уикенда. Следователно съществува възможност за значителни колебания и в двете посоки.

Отслабването на BTC засилва песимистичната краткосрочна перспектива. На 4-часовата графика се наблюдава отстъпление на RSI към по-ниски диапазони, което показва засилен натиск за продажби. По същия начин обемът на баланса е намалял, което отразява спад в търсенето.

Следователно продавачите на шорт позиции могат да продължат да печелят отвъд долния диапазон от $304. Ако този диапазон бъде пробит, следващото ниво на подкрепа, което трябва да се наблюдава, е психологическият праг от $300. Спад под $300 може да изложи BNB на по-интензивни продажби.

Алтернативно, ако BTC избегне спада до $25,000 и си възвърне нивото от $26,600, биковете могат да защитят долния диапазон от $304. При такъв сценарий BNB може да се повиши към средния диапазон от $309.7 или дори да достигне горния диапазон от $315.5.

Данните на Coinglass за ликвидациите през последните четири часа допълнително засилват мечите краткосрочни перспективи. Бяха ликвидирани дълги позиции на стойност приблизително $139,000 в сравнение с шорт позиции на стойност едва $115. Това предполага, че продавачите потенциално могат да разширят печалбите си над $304.

Междувременно от средата на май насам, след спада на BNB под ценовото равнище от $320, отворените фючърсни позиции на BNB остават под $320 милиона.

Този нисък открит интерес може да попречи на силното възстановяване, освен ако BTC не си възвърне предишното ниво на подкрепа от $26,600.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.