НАЧАЛО Крипто Крими

Бащата на сътрудничката на Ружа Игнатова твърди, че дъщеря му е натопена

март 23, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бащата на сътрудничката на Ружа Игнатова твърди, че дъщеря му е натопена

Ирина Дилкинска беше екстрадирана от България към САЩ на 20 март, тъй като на следващия ден трябваше да се яви пред американския съдия Сара Нетбърн.

На 21 март Министерството на правосъдието на САЩ обвини Дилкинска – бивш ръководител на правния отдел и отдела за съответствие на OneCoin – в измама по електронен път и в заговор за пране на пари.

Всяко от обвиненията предвижда максимална възможна присъда от 20 години затвор.

Според информацията Дилкинска е подпомогнала с изпирането на над $400 милиона от приходите на OneCoin и след като е научила за ареста на съучастник, е унищожила уличаващи доказателства и е изпратила уличаващи съобщения.

На 23 март бащата на Делкинска – Андрей Тенев – заяви пред bTV, че едва на скоро е разбрал, че дъщеря му е екстрадирана, тъй като са в обтегнати взаимоотношения и дори се съдят за пари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване


Той не вярва, че дъщеря му може да е инициатор на такива неща. Според него по-скоро са ползвали адвокатските ѝ услуги и може да са я натопили впоследствие.

Адвокатът на Дилкинска от своя страна заяви, че клиентката му работи за Игнатова от общо 5 години и е станала нейн правен съветник чрез обява в интернет.

Според информацията Дилкинска е изправена пред до 40 години затвор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Биткойн милионер открит мъртъв в САЩ

Във вторник семейството на Джон Форсайт, лекар от спешното отделение и иноватор в областта на криптовалутите, разкри, че той е открит мъртъв в северозападен Арканзас след предишното му изчезване този месец.

юни 1, 2023 14:04 2 мин. четене

Проект за меме криптовалута, обвинен в измама на инвеститорите

Крипто инфлуенсърът, познат като “ZachXBT” обвини проекта $VIRAL Meme Coin, че е измамил инвеститорите със 131 ETH, което поражда опасения за поредната измама с меме монети, използващи верифициран бадж (синя отметка), за да измамят нищо неподозиращи хора.

май 30, 2023 11:00 2 мин. четене

САЩ иска да конфискува криптовалути от сметки на Binance

В неотдавнашно съобщение за пресата се посочва, че прокуратурата на САЩ е предприела правни действия за възстановяване на постъпленията от криптовалута, свързани с измамна схема, насочена към компания, базирана в Масачузетс.

май 28, 2023 12:00 1 мин. четене

Великобритания отчита загуби за над $370 милиона от крипто измами

Според британска агенция за докладване на измами, през изминалата, над 40% от загубите поради крипто измами във Великобритания година са се увеличили.

май 26, 2023 17:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.