НАЧАЛО Алткойни

Tron (TRX) понесе удар – Binance US спира предлагането на токена

12.04.2023 15:32 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) понесе удар – Binance US спира предлагането на токена

Binance, най-голямата крипто борса в света, обяви, че ще изключи токена TRON (TRX) от списъка си на 12 април поради проверка, която установи, че той не отговаря на високите им стандарти.

Изключването от списъка с предлагани токени засяга само американското подразделение на компанията – Binance US, а не глобалното – Binance.com.

Решението за делистване на TRX може да е повлияно от неотдавнашното съдебно дело, заведено от Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) срещу основателя на TRON, Джъстин Сън през март за нерегистрирано предлагане на ценни книжа.

Искът засяга и Фондация TRON, Фондация BitTorrent и Rainberry Inc. отново за продажба на TRX и BTT токени, които според SEC са ценни книжа.

Депозитите за TRX в Binance.US ще бъдат затворени на 17 април 2023 г. в 05:00 ч. българско време. Освен това, функциите за покупка, продажба, конвертиране и извънборсова търговия ще бъдат премахнати един час след затварянето на депозитите. Борсата също така ще деактивира стейкинга на TRX на 13 април и ще го премахне от стейкинг страницата на следващия ден.

Binance US заяви, че взема под внимание няколко фактора като част от процеса на проверка, включително регулаторната позиция в САЩ, което вероятно е причината за изваждането от списъка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шокиращи разкрития в управлението на FTX


Въпреки това, Binance US уточни, че ще продължи да поддържа TRC-20 токените USDT и USDC, емитирани в мрежата на TRON. Делистването отрази на цената на TRX, която се срина с 8% след новината, но след това бързо се възстанови.

Към момента на писане на статията TRX се търгува на цена от $0.0641, което е с повече от 70% под най-високия исторически връх (АТН) на актива от $0.231, достигнат през януари 2018 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

17.05.2024 4:00 1 мин. четене

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

17.05.2024 1:00 1 мин. четене

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено наблюдаван при Етериум (ETH). На фона на този подем цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което предполага потенциал за по-нататъшно движение нагоре.

16.05.2024 21:00 2 мин. четене

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени на фона на предимно бичите настроения на крипто пазара.

16.05.2024 15:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.