Home

Shiba Inu и Pepecoin китове заемат позиция в нов съперник, който ще стартира на Bitmart и прогнозират 1,000% растеж

16.10.2024 16:31 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Pepecoin китове заемат позиция в нов съперник, който ще стартира на Bitmart и прогнозират 1,000% растеж

Общностите на Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) са добре известни със сериозната си лоялност към меме токените, но последните събития ги карат да търсят другаде огромна възвръщаемост.

Тъй като тези китове заемат позиции в Mpeppe (MPEPE), нов претендент, който предстои да бъде пуснат на Bitmart, ентусиастите прогнозират 1,000% ръст на токена. Тази промяна в поведението на китовете показва нарастващо доверие в Mpeppe (MPEPE) като конкурент със сериозен потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо китовете на Shiba Inu и Pepecoin се интересуват от Mpeppe

Една от основните причини за тази миграция на китовете от Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) към Mpeppe (MPEPE) е неговата впечатляваща полезност. Токенът надхвърля рамките на обикновена меме монета, като интегрира елементи на DeFi, предлага yield farming, стейкинг и дори авангардна платформа с изкуствен интелект. Инвеститорите са привлечени от широкия потенциал на Mpeppe (MPEPE) в области като игрите и децентрализираните финанси.

Глобалният достъп подхранва привлекателността на Mpeppe

Ключово предимство, което Mpeppe (MPEPE) има пред традиционните криптовалути, е нейният глобален обхват. Като улеснява трансграничните транзакции, Mpeppe (MPEPE) дава възможност на потребители от различни части на света да участват в нейната екосистема без ограниченията на конвертирането на валути. Тази характеристика е особено привлекателна за мащабни инвеститори, като китовете от Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE), които винаги са в търсене на проекти, предлагащи едновременно иновации и достъпност.

Предстояща регистрация на Mpeppe в Bitmart: Катализатор за растеж

Предстоящото листване в Bitmart създаде доста вълнение сред притежателите на Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE), които са нетърпеливи да влязат рано, преди очаквания скок на цените. Листването вероятно ще представи Mpeppe (MPEPE) на по-широка аудитория, което ще повиши ликвидността и потенциално може да задвижи стойността на токена. Китовете се позиционират, за да се възползват от този импулс, тъй като очакват Mpeppe (MPEPE) да надмине сегашните им притежания.

Как Mpeppe ще се конкурира с Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE)

Докато Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) все още са тежка категория в света на меме монетите, Mpeppe (MPEPE) предлага нещо различно: функционалност и пътна карта. Тъй като китовете на Shiba Inu (SHIB) и Pepecoin (PEPE) се диверсифицират в Mpeppe (MPEPE), те признават, че потенциалът за растеж на токена е подкрепен от реални случаи на употреба. Децентрализираните финансови функции и глобалната достъпност превръщат Mpeppe (MPEPE) в сериозен съперник на утвърдените меме монети.

За повече информация относно предварителната продажба на Mpeppe (MPEPE):

Посетете Mpeppe (MPEPE)

Присъединете се и станете член на общността:

https://t.me/mpeppecoin

https://x.com/mpeppecommunity?s=11&t=hQv3guBuxfglZI-0YOTGuQ


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Анализаторите казват, че времето на Toncoin и Solana е минало, и избират нов претендент с 10x потенциал през Q4

Анализаторите смятат, че Toncoin и Solana са достигнали своя пик, като посочват нов аутсайдер на крипто пазара, който привлича вниманието.

16.10.2024 19:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Ранен инвеститор в Cardano с предишни печалби от $5 милиона се насочва към AI алткойн под $0.10 с потенциална възвръщаемост от 40 пъти

След като превърна ранна инвестиция в Cardano в $5 милиона, опитен крипто ентусиаст сега се насочва към обещаващ алткойн с фокус върху изкуствения интелект на цена под $0.10.

16.10.2024 17:35 4мин. четене Kosta Gushterov

Ще скочи ли новият меме токен Dogen с 15,000%? BONK и SHIB са изправени пред неравна битка

Нов меме токен, наречен Dogen, привлича вниманието с твърдения за възможно поскъпване с 15,000%. В същото време добре познати токени като BONK и SHIB са изправени пред предизвикателства.

16.10.2024 17:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите в UNI и XRP гледат към ZircuitDEX (ZDEX) за експлозивен 500x потенциал през следващата година

Инвеститорите в основните криптовалути насочват вниманието си към нов играч с изключителен потенциал.

16.10.2024 16:04 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.