Home

Бичи пазар на меме криптовалутите – DOGE и PEPU скачат с до 700%?

10.09.2024 12:58 3мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичи пазар на меме криптовалутите – DOGE и PEPU скачат с до 700%?

Меме монетите DOGE и PEPU са на път да реализират ръст, като анализатори предвиждат до 700% увеличение. Ранните инвеститори се позиционират за този алткойн сезон.

Със стабилизирането на крипто пазара и очакването на нов бичи цикъл, меме токените отново заемат централно място. Ранните ентусиасти очакват сериозни печалби, като Dogecoin (DOGE) и Pepe Unchained ($PEPU) са сред обещаващите активи, които могат да донесат потенциална възвръщаемост.

Анализатори прогнозират, че тези токени могат да достигнат ръст до 700%, което ги прави евентуална възможност за тези, които искат да поемат риск за следващата вълна на крипто растеж.

Купете Pepe Unchained

Възраждането на меме монетите като Dogecoin

Меме токените винаги са се отличавали със силно подкрепена от общностната им природа, а потенциалът им за внезапен растеж често привлича инвеститори с разнообразни профили.

Pepe, Dogwifthat и Bonk показват доста добри резултати, като всички търпят ръст за последните 24 часа – съответно 5.5%, 9.7% и 5.6%.

От друга страна, Dogecoin (DOGE), първата меме монета, остава ключов играч в крипто света. Създаден през 2013 г. като забавна алтернатива на традиционните криптовалути, Dogecoin бързо набра популярност благодарение на подкрепата от страна на общността и високопрофилни фигури като Илон Мъск.

В своя пик през 2021 г. Dogecoin достигна пазарна капитализация от над $50 милиарда, като се нареди сред най-големите в крипто сферата.

Въпреки че DOGE е преминал през периоди на волатилност, неговата силна общност и исторически успех го правят силен претендент за нов възход в предстоящия алткойн сезон. Мнозина вярват, че Dogecoin може отново да изненада пазара, особено ако алткойн сезонът доведе до нов интерес към меме токените.

Pepe Unchained – Новият претендент в пространството на меме криптовалутите

Докато Dogecoin, Pepe Coin & Dogwifhat вече са утвърдени на пазара, Pepe Unchained ($PEPU) излиза на сцената като меме монета с потенциал за растеж.

Pepe Unchained не разчита само на славата на оригиналния Pepe меме токен, а се отличава със своя иновативен подход, който включва собствено решение от втори слой, наречено “Pepe Chain“.

Тази технология от втори слой е предназначена да реши проблемите, свързани с бавни транзакции и високи такси в Етериум мрежата. Проектът събра над $12.6 милиона, което е знак за доверие, а цената от $0.0096126 може да се окаже възможност в ранен етап.

Според разработчиците Pepe Chain предоставя възможност за бързи и ефективни транзакции, особено подходящи за търговия с меме монети, където обемите често са големи, а скоростта е от съществено значение.

Купете Pepe Unchained

Стейкинг и технология от втори слой. Какво е бъдещето на меме токените?

Това, което отличава Pepe Unchained от останалите меме монети, е комбинацията от технология от втори слой и възможност за стейкинг. Решавайки проблемите на Етериум като бавни транзакции и високи такси, Pepe Chain предлага ефективна платформа за търговия.

Освен това, стейкинг протоколът на Pepe Unchained позволява на инвеститорите да печелят награди за дългосрочно притежание на $PEPU токени, което е потенциал за допълнителен стимул към инвестициите в проекта. Според разработчиците на проекта към момента наградите се оценяват на 162% – което е приблизително 30 пъти повече от това, което предлагат стандартните платформи.

Този иновативен подход и възможностите за стейкинг привличат вниманието на крипто инфлуенсъри и анализатори, които предполагат, че Pepe Unchained ще бъде основен играч в предстоящата вълна на алткойните.

Купете Pepe Unchained


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.