Home

Ще бъде ли Rexas Finance (RXS) лидер в следващото рали на RWA през четвъртото тримесечие на 2024 г.?Предварителната продажба официално стартира

09.09.2024 8:42 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще бъде ли Rexas Finance (RXS) лидер в следващото рали на RWA през четвъртото тримесечие на 2024 г.?Предварителната продажба официално стартира

Светът на блокчейн и криптовалутите навлиза във вълнуваща фаза, като на преден план е токенизацията на реални активи (RWA).

Докато навлизаме в последното тримесечие на 2024 г., всички погледи са насочени към Rexas Finance (RXS), която обещава да поведе следващото рали на RWA. С дебютната си предварителна продажба, която вече е в ход, Rexas Finance може да е на път да революционизира начина, по който мислим за собствеността и търговията с активи.

Какво представлява токенизацията на активи от реалния свят (RWA)?

Токенизацията на активи от реалния свят е модерен начин за превръщане на физически активи – като къщи, произведения на изкуството или интелектуална собственост – в дигитални токени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези токени се търгуват, купуват и продават много по-лесно, отколкото реалните физически обекти, което прави възможно инвеститорите да притежават части от ценни активи. Мислете за това като за притежание на част от луксозен апартамент или парче от рядко произведение на изкуството, като всичко това се управлява чрез дигиталната технология. Този метод не е само за достъпност; той е за улесняване, ускоряване и обезопасяване на инвестициите. Като позволява на хората да купуват ценни активи на малки части, токенизацията отваря вратата за инвеститори, които традиционно не биха имали достъп до тези пазари.

Проучване на финансовата екосистема на Rexas: Улесняване на търговията с активи

Rexas Finance има за цел да предефинира света на управлението на активи, като предостави проста и сигурна платформа за токенизация. Екосистемата е изградена така, че да помага на хората да създават и управляват свои собствени цифрови токени, независимо дали за недвижими имоти, изкуство или дори идеи.Премахвайки бариерите за навлизане, Rexas Finance създава нови възможности за хората да инвестират в глобалната икономика с лекота.

Компоненти на системата Rexas Finance:

  • Rexas Token Builder: Този инструмент позволява на всеки, независимо от техническите му познания, да създава свои собствени токени. Независимо дали токенизирате къща или произведение на изкуството, Token Builder прави процеса лесен и достъпен.
  • Rexas QuickMint Bot: Чрез интегриране с платформи като Telegram и Discord този бот позволява на потребителите да създават токени директно чрез чат, което прави токенизацията още по-удобна и рационална.
  • Rexas GenAI: Задвижван от изкуствен интелект, този инструмент помага на потребителите да създават дигитално изкуство в NFT, дори ако нямат никакви артистични умения. По този начин светът на NFT (non-fungible tokens) се отваря за по-широка аудитория.
  • Rexas AI Shield: Сигурността е основен приоритет, а AI Shield използва изкуствен интелект, за да защити всички транзакции. Като сканира за потенциални проблеми, той помага да се гарантира, че транзакциите са едновременно безопасни и прозрачни.
  • Rexas Treasury и DeFi: Тези инструменти помагат на потребителите да се опитат да увеличат печалбите си от инвестиции в криптовалути, като същевременно гарантират сигурността на техните средства. Независимо дали стейквате токени или участвате в доходно земеделие, Rexas Treasury предлага сигурни, децентрализирани финансови решения (DeFi).

Как Rexas Finance може да промени света

В основата на Rexas Finance е блокчейн технологията, която позволява бързи, сигурни и прозрачни транзакции. Блокчейн гарантира, че всяка транзакция се записва в неизменна счетоводна книга, което означава, че тя не може да бъде променена или подправена. Тази технология позволява на Rexas Finance да предлага на инвеститорите сигурен и открит начин за покупка и продажба на активи в световен мащаб.

Предимства на Rexas Finance:

  • По-голяма ликвидност: Инвеститорите могат да купуват части от активи с висока стойност, като например недвижими имоти или произведения на изкуството, което прави пазара по-достъпен за всички, дори и за тези, които не разполагат с големи суми капитал.
  • Достъп в целия свят: Благодарение на блокчейн технологията всеки от всяка точка на света може лесно да инвестира в активи от различни държави, което премахва географските бариери.
  • По-ниски разходи: Като премахва посредниците, Rexas Finance намалява разходите за транзакции и ускорява процеса на покупка и продажба на активи.
  • По-добра сигурност и яснота: Всички транзакции се съхраняват сигурно в блокчейн и могат лесно да бъдат проверени, което дава на потребителите повече увереност и прозрачност в техните инвестиции.

Дали Rexas Finance ще оглави следващото рали на RWA през четвъртото тримесечие на 2024 г.?

Rexas Finance (RXS) е готова да оглави следващото рали на реални активи (RWA) през 4-тото тримесечие на 2024 г., като предварителната ѝ продажба официално стартира на 8 септември. Чрез токенизиране на активи от реалния свят като недвижими имоти, стоки и изкуство Rexas Finance дава възможност за частична собственост, правейки инвестициите с висока стойност достъпни за всички. Интуитивният Token Builder на платформата дава възможност на потребителите лесно да създават и управляват токенизирани активи, а Launchpad предоставя ефективно решение за набиране на средства за блокчейн проекти.

При положение че глобалният пазар на недвижими имоти се оценява на над $379 трилиона, а пазарът на суровини – на $121 трилиона, Rexas Finance предлага огромна, неизползвана пазарна възможност. Усъвършенствана от авангардна блокчейн технология, функции за сигурност, задвижвани от изкуствен интелект, и DeFi инструменти като Rexas Treasury, платформата е на път да революционизира собствеността на активи. Със стартирането на предварителната продажба Rexas Finance може да бъде катализатор за значителен ръст в пространството на RWA до четвъртото тримесечие на 2024 г.

Предварителната продажба на Rexas стартира на 8 септември

Предварителната продажба на RXS токени е нещо повече от възможност за закупуване на токени – това е шанс да станете част от проект, който може да промени начина, по който хората инвестират в активи по целия свят. Ранните поддръжници на Rexas Finance ще имат възможност да придобият токени RXS, преди те да са налични на публичните борси, позиционирайки се за потенциални печалби с разрастването на платформата и увеличаването на нейното приемане. Общото предлагане на токени RXS е 1 милиард, а предварителната продажба ще предложи 425 милиона токена (42.5%) на ранните инвеститори. Това е уникална възможност да закупите в проект, който прави токенизацията на реални активи проста, сигурна и достъпна.

Заключение: Нова глава във финансите

Тъй като Rexas Finance се подготвя и продължава своята предварителна продажба и гледа към обещаващо рали през четвъртото тримесечие на 2024 г., платформата е готова да революционизира света на управлението на активи. Като предлага инструменти като Rexas Token Builder, QuickMint Bot и GenAI, Rexas Finance улеснява хората да токенизират, търгуват и инвестират в активи от всяка точка на света. Със своя иновативен подход и ангажимент за премахване на финансовите бариери Rexas Finance е на път да се превърне в лидер в токенизацията на активи в реалния свят. Сега е моментът да наблюдавате Rexas Finance, тъй като тя се подготвя да поведе следващото голямо рали в крипто пространството.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:

Уебсайт: https: //rexas.com

Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Dogs (DOGS), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) и Rexas Finance (RXS): 4-те монети, които може да разгледате, за да спасите потъващото си крипто портфолио

Спадът на пазара на криптовалути стимулира търсенето на активи, които биха могли да обърнат нещата в полза на много инвеститори, които се стремят да предотвратят пълната загуба.

20.09.2024 13:00 7мин. четене Kosta Gushterov

Ако искате да забогатеете през този цикъл, този алткойн, изграден на Етериум може да се окаже на първо място в списъка ви

Бичите цикли предоставят привлекателна възможност на много опитни инвеститори да яхнат крипто вълната и да постигнат значително богатство.

20.09.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.