Home

XRP и този токен, изграден на Етериум са свидетели на приток на средства преди потенциалното намаляване на лихвените проценти

31.08.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP и този токен, изграден на Етериум са свидетели на приток на средства преди потенциалното намаляване на лихвените проценти

Институционалните инвеститори правят своите стъпки преди потенциалното намаляване на лихвените проценти от Федералния резерв на САЩ през септември, тъй като инфлацията в страната изглежда се охлажда.

Последните данни показват, че тези институционални инвеститори придобиват XRP и ETFSwap (ETFS), тъй като притокът към двата токена се е увеличил.

Поток от $300,000 в инвестиционни продукти на XRP

CoinShares разкри в публикация в блога си, че миналата седмица в XRP са постъпили $300,000 чрез инвестиционните продукти, които притежават XRP.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Смята се, че тези инвеститори се позиционират преди потенциалното намаляване на лихвените проценти от страна на Фед през септември. Това понижение на лихвите ще отбележи положителен ефект за криптовалути като XRP, тъй като благодарение на него ще има пари за инвестиране в рискови активи.

По този начин тези институционални инвеститори се стремят да изпреварят новината за намаляването на лихвения процент, което ще доведе до рязко покачване на цените на крипто пазара. За XRP тази новина за намаляване на лихвения процент ще бъде огромен тласък, като се има предвид, че токенът продължава да се представя по-слабо от началото на годината.

Институционални инвеститори също инвестират в предварителната продажба на ETFSwap (ETFS)

Освен в XRP, институционални инвеститори инвестират и в предварителната продажба на ETFSwap (ETFS), като в текущата предварителна продажба са инвестирани над $3 милиона. Токенът, изграден на Етериум може да е подготвен за огромни печалби в тази бича серия, а пускането му идва в идеалния момент, с потенциалното намаляване на лихвите през септември. По този начин инвеститорите се стремят да се възползват от масивните ценови печалби, които ETFS ще регистрира.

Повишеното търсене на токена се дължи и на бета платформата ETFSwap, която ще стартира скоро. Децентрализираната инвестиционна платформа може да се похвали с вълнуващи предложения, от които институционалните инвеститори искат да се възползват. Използвайки токена ETFS, тези инвеститори ще могат да инвестират в токенизираните борсово търгувани фондове (ETF) на платформата. Платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) разполага и с криптоактиви и няколко суровини, в които институционалните инвеститори могат да инвестират, използвайки токена ETFS.

Инвестирането в платформата ETFSwap (ETFS) е много по-лесно, отколкото в централизираните платформи за търговия. Например, платформата няма изисквания за опознаване на клиента (KYC), което означава, че институционалните инвеститори вече не трябва да се притесняват за претоварващи процеси на проверка. Тези инвеститори също така ще могат да инвестират анонимно, тъй като децентрализираната платформа ще интегрира технология за доказване на нулево познание (ZK).

Инвестирането в платформата за търговия е и по-рентабилно, а притежателите на ETFSwap (ETFS) се радват на намалени разходи, докато инвестират или търгуват в платформата. Токенът също така предоставя възможност на инвеститорите да реализират максимални печалби в този бичи период.Притежателите на токени ще получат първи право на достъп до конкретни инвестиционни възможности в платформата, включително когато ETFSwap пусне своя ETF през 2025 г.

Притежаването на токена ETFSwap (ETFS) също така позволява на инвеститорите да реализират пасивен доход в DeFi платформата. Институционалните инвеститори, които обичат доходността, могат да стейкнат токена и да получат до 80% годишна процентна доходност (APY). На притежателите на токени ще бъдат разпределяни месечни airdrop събития от пула за възнаграждения на ETFS.

Екипът на ETFSwap е предприел предпазни мерки, за да гарантира, че спазва всички разпоредби при предлагането на търговия с ценни книжа и криптовалути на едно място. Одиторската фирма също така е проверила и сертифицирала екипа за доказаните му резултати.

С такава бича перспектива разработчиците на проекта прогнозират, че ETFSwap (ETFS) може да се радва на до 10,000% ръст на цената в тази следващата серия. Потенциалното намаляване на лихвения процент през септември също означава, че токена може да се повиши, надминавайки по-широкия крипто пазар в този процес.

Заключение

Според разработчиците на проекта, тъй като ETFSwap (ETFS) може потенциално някога да регистрира до 10,000% ръст на цената, то проекта може да е по-добра инвестиционна възможност от крипто токени като XRP. Инвеститорите, които купят крипто токена на текущата му цена от $0.01831, могат да се борят за до 100-кратна възвръщаемост на инвестициите си, което токени като XRP може и да не могат да предложат на инвеститорите, тъй като според много анализатори са изчерпали бичия си импулс в миналите пазарни цикли.

За повече информация относно предварителната продажба на криптовалути ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.