Home

Скокът на Shiba Inu и Terra се забавя, а някои анализатори разглеждат Raboo като топ предварителна продажба за 2024 г.

30.08.2024 10:45 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скокът на Shiba Inu и Terra се забавя, а някои анализатори разглеждат Raboo като топ предварителна продажба за 2024 г.

Две от най-следените криптовалути - Shiba Inu и Terra - най-накрая спряха неотдавнашните си скокове, тъй като инвеститорите поставиха под въпрос бъдещия им потенциал.

Тъй като тези токени започват да губят пара, анализаторите се насочват към Raboo ($RABT), актуален и нов токен в етап на предварителна продажба, за нарастващо признание като един от топ претендентите за 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С иновативните си характеристики и силното си представяне при предварителна продажба Raboo се позиционира като обещаваща инвестиционна възможност. Продължете да четете, за да проучите как Raboo привлича вниманието на утвърдени играчи като Shiba Inu и Terra и какво може да означава това за пазара.

Shiba Inu: Гигантът на меме монетите се забавя

Наскоро Shiba Inu отбеляза забележително повишение на цената, което до голяма степен се дължеше на увеличаването на скоростта на изгаряне, при което 100 милиона токена SHIB бяха унищожени много бързо. Това намаляване на предлагането, съчетано с положителните пазарни нагласи от интеграции като MoonPay на PayPal и листването на Kraken Pro, тласнаха цената на токена нагоре с около 10%. Тя обаче загуби пара, когато пазарът започна да усеща натиск от продажби, спадайки с 16% през последния месец. По този начин анализаторите все още не са сигурни дали Shiba Inu ще успее да поддържа инерцията при вероятните корекции на пазара и високата волатилност, присъща на меме монетите.

В перспектива анализаторите са предпазливи по отношение на представянето на Shiba Inu. Макар че има оптимизъм за потенциален скок на цената през септември, като прогнозите сочат покачване до $0.0000242, съществуват скрити опасения дали тази инерция може да бъде поддържана на фона на пазарните предизвикателства. Фактори като прибиране на печалби от страна на ранните инвеститори и по-широка пазарна волатилност биха могли да поставят предизвикателства пред възходящата траектория на Shiba Inu, правейки бъдещото ѝ представяне несигурно.

Terra: Отскокът, който спря

Terra претърпя катастрофален срив през 2022 г., когато нейната алгоритмична стабилна монета се провали, причинявайки мега загуби и загуба на доверие. Бързо напред към 2024 г., Terra Classic (LUNC) масово се възстанови, като нарасна с около 30.4% през последната година и с около 6.7% през последните 2 седмици, благодарение на подмладения интерес от страна на инвеститорите и много стратегически ходове, като например предложеното обновяване на мрежата и изгарянето на токени. Напоследък обаче инерцията на монетата е в застой поради нови предизвикателства, включително голяма експлозия на стойност $4 милиона през юли 2024 г., която временно спря мрежата, и продължаващите правни проблеми, свързани с производството по несъстоятелност.

Пазарните реакции на спрелия напредък на Terra бяха смесени. Докато някои инвеститори остават обнадеждени поради предложените подобрения и потенциала за бъдещи печалби, други са предпазливи заради продължаващите уязвимости и правната несигурност. Споразумението с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) и възобновяването на моста осигуриха известно облекчение, но неотдавнашните експлозии и предстоящите изслушвания за несъстоятелност хвърлиха сянка върху бъдещето на Terra.

Raboo: изгряващата звезда на предварителните продажби за 2024 г.

Raboo бързо се превръща в отличник в пейзажа на предварителните продажби за 2024 г., привличайки значително внимание заради своя подход, основан на изкуствен интелект, и иновативния си модел SocialFi. Предварителната продажба вече отбеляза впечатляващ успех, с над 11,000 регистрирани потребители и над 3,000 притежатели на токени, набирайки значителни средства, които сигнализират за сериозно доверие на инвеститорите. Ключова характеристика, която стимулира това вълнение, е платформата Post-to-Earn, която позволява на потребителите да монетизират своите творения в социалните медии, позиционирайки Raboo като пионер в интегрирането на социалната ангажираност с блокчейн технологията. Проектът наскоро напредна до етапа на разработване на модела на своя AI генератор на мемета, Rabooscan, след като завърши фазите на първоначално събиране на данни, почистване и етикетиране.

Анализаторите може скоро да предпочитат Raboo пред по-утвърдени токени като Shiba Inu и Terra поради евентуалния му потенциал за значителна възвръщаемост и стратегическото му позициониране на пазара. Комбинацията от посветена общност, иновативна технология и ясна пътна карта за развитие отличава Raboo, което я прави привлекателна опция за инвеститорите. Вълнението около предварителната му продажба и продължаващото развитие на Rabooscan допълнително затвърди репутацията на Raboo като основен претендент за 2024 г.

Заключение

Shiba Inu и Terra се сблъскаха с неуспехи, като неотдавнашното им увеличение на цените се забави поради пазарните предизвикателства и външния натиск. За разлика от тях Raboo се очерта като сериозен претендент, привличайки вниманието като топ монета в етап на предварителна продажба за 2024 г. Със своите иновативни функции, задвижвани от изкуствен интелект, и разрастваща се общност Raboo предлага значителен потенциал за растеж. Сега може да е идеалният момент да обмислите инвестиране в Raboo, тъй като ранното участие може да донесе значителна възвръщаемост, когато токена набере скорост и затвърди позицията си на пазара. Не пропускайте шанса да станете част от тази обещаваща възможност, преди тя да е стартирала напълно.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.