Home

Това ли е новият крал на криптовалутите? Тази монета в етап на предварителна продажба може да остави Toncoin и Solana на заден план

27.08.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Това ли е новият крал на криптовалутите? Тази монета в етап на предварителна продажба може да остави Toncoin и Solana на заден план

Научете повече за потенциалния нов крипто крал, който може да засенчи Toncoin (TON) и Solana (SOL), a сега e в предварителна продажба.

Много ентусиасти търсят следващото голямо нещо в крипто пространството. Някои от тях вярват, че са намерили правилния проект – DTX Exchange (DTX). Тази звезда от етап 2 на предварителната продажба може дори да се превърне в „крипто краля“ на 2024 г. Тя вече е набрала над $1.6 милиона и може да достигне $2 милиона преди края на август.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сега, когато предварителната продажба на DTX напредва, мнозина се питат дали DTX ще надмине дори основните играчи като Toncoin (TON) и Solana (SOL). Въпреки че при тях се наблюдават известни сътресения, анализаторите намекват, че този новак може да се превърне в следващата 60-кратна криптовалута през 2024 г.

DTX Exchange (DTX): Масовият шум продължава да се разраства

DTX Exchange (DTX) си създава име на крипто пазара. Наскоро те обявиха важен продукт: портфейла DTX Wallet. С този портфейл хората могат да получат достъп до своите криптовалути по прост и ефективен начин. Благодарение на това съобщение интересът към DTX Exchange нараства.

DTX Exchange се бори да направи революция в онлайн търговията, като пусне хибридна платформа за търговия. Чрез комбинацията от CEX и DEX хората могат да купуват над 120,000 класа активи като валути, облигации и криптовалути с ливъридж от 1,000 пъти. Дори големи YouTuber-и като CryptoDexWorld разглеждат DTX Exchange като най-добрата предстояща платформа за търговия.
Токенът за комунални услуги DTX ще захранва тази платформа. Притежаването му ще ви донесе по-малки такси за търговия и управленски права на глас. Цената му е $0.04, тъй като се намира в етап 2 на предварителната си продажба. Това е 100% увеличение спрямо началната му цена. Но тази цена по план трябва да скочи до $0.06, след като етап 3 започне да функционира. Някои анализатори прогнозират, че тя може да се покачи 60 пъти, след като някои първокласен CEX потенциално я регистрира през третото тримесечие на 2024 г.

Toncoin (TON): Нова подкрепа от Илон Мъск

Напоследък при Toncoin (TON) се наблюдава известна волатилност. Само през последната седмица цената на Toncoin спадна с близо 20%, според статистиката на CoinMarketCap. Този спад дойде след новината, че основателят на Telegram Павел Дуров е бил арестуван в Париж. Въпреки това Илон Мъск направи публикува в платформата X ,  подкрепяйки Дуров, заявявайки: „FreePavel“.

Техническите показатели за криптовалутата Toncoin също показват някои сигнали за продажба. В момента TON се намира над 50-дневните си експоненциална и пълзяща средна, което показва формиране на мечи импулс.
В резултат на това пазарните анализатори направиха консервативна прогноза за цената на Toncoin. Те предвиждат тази монета да се търгува на ниво от $6 преди края на септември 2024 г.

Solana (SOL): Виждаме някои червени графики

Solana (SOL) е друга монета, при която се наблюдава известна турбулентност. Статистиката на CoinMarketCap показва, че цената на Solana е спаднала с над 10% през последните 30 дни. Въпреки това криптоаналитикът ShardiB твърди, че бъдещето изглежда светло. В публикацията си в X аналитикът заявява, че SOL е видяла две невалидни обръщащи свещи, което може да означава потенциален скок скоро.

Освен това криптовалутата Solana се търгува над 100-дневните си експоненциална и проста пълзяща средна, като в същото време инерцията ѝ е на ниво 20.10 (зона за покупка). С тези технически показатели SOL е под бичи контрол в момента.
Поради тези причини експертите имат нова прогноза за цената на Solana – достигане на $170 през септември 2024 г.

Може ли борсата DTX да остави Toncoin и solana зад себе си?

Докато Toncoin и Solana се движат нагоре-надолу, DTX Exchange се откроява. Този новак има връзки с много успешни пазари, като например облигациите на стойност $133 трилиона, и по-малка пазарна капитализация от тези криптовалути. Благодарение на тези предимства DTX се нуждае от по-малко нови пари, за да може цената ѝ да се покачи, като същевременно е по-стабилна – дори и при волатилни пазари.

Научете повече:
Купи по време на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.