Home

Bitget приветства топ 20 главен юридически директор в лицето на Хон Н

16.08.2024 14:06 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitget приветства топ 20 главен юридически директор в лицето на Хон Н

Bitget, водещата Web3 компания за обмен на криптовалути, обяви назначаването на Хон Н за главен правен директор.

С повече от две десетилетия опит, Хон работи интензивно с правителства и политици за глобални корпорации. В Bitget той ще следи за спазването на регулаторните изисквания от страна на групата в световен мащаб. Това включва конструктивни и активни диалози с регулаторните органи, получаване на лицензи на разширяващите се пазари и иновации на продуктите за по-голямо съответствие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Като многократно награждаван глобален юрист, г-н Н е признат от Financial Times за един от 20-те най-добри правни лидери в света и е спечелил множество правни награди за работата си като главен юрисконсулт, включително наградата на FT за иновативен юрист. Преди Bitget той е бил главен юрисконсулт и ръководител на отдел “Правителствени въпроси и политика” в Binance, една от най-големите крипто борси, където е контролирал усилията на Binance в областта на лицензирането и подобряването на съответствието, както и сътрудничеството и уреждането на отношенията със световните регулаторни органи, включително тези в САЩ.

По време на работата на г-н Н в Binance компанията създаде известен Глобален консултативен комитет, състоящ се от някои от най-добрите умове от традиционно-финансовата сфера и бивши законодатели. По време на мандата на г-н Н неговата работа промени начина, по който индустрията подходи към процедурите за съответствие и опознаване на клиента (KYC). Преди Binance той помогна на Uber да се превърне от стартъп в глобален технологичен гигант, регистриран на Нюйоркската фондова борса.

Преди да започне да се занимава с технологии, г-н Н е бил адвокат по корпоративно право и сливания и придобивания във водещи световни правни кантори Latham & Watkins, White & Case и Herbert Smith Freehills. Хон е запален спортен фен и понастоящем участва в комитетите на управителните съвети на различни международни организации, включително Азиатската футболна конфедерация и Футболната асоциация на Хонконг.

“Богатият опит на Хон Н в областта на цифровите технологии и Web3, свързан с правните въпроси и спазването на правилата, както и изключителните му постижения в решаването на сложни проблеми на корпоративно ниво и разширяването на бизнеса, го открояват като идеалния кандидат за длъжността главен правен директор в Bitget”, казва Грейси Чен, главен изпълнителен директор на Bitget.

Сред високопрофилните въпроси, които Хон Н е ръководил в миналото, някои акценти включват придобиване на стратегически дял в X (бивш Twitter Inc.) на стойност $500 милиона в консорциум с Илон Мъск, над 30 едновременни разследвания и сътрудничество между няколко регулатора в крипто пространството, широкообхватна помощ на правителствата за създаване на нова регулаторна рамка от нулата за цифровите активи и получаване на над 17 лиценза и регистрации в крипто пространството въпреки безпрецедентните насрещни ветрове за индустрията. Той също така участва активно в стимулирането на продажбата на 51% дял в Lion City Rentals на стойност $465 милиона и сливането на бизнеса на Uber в Югоизточна Азия с Grab на стойност $2 милиарда.

“Развълнуван съм, че се присъединявам към Bitget като неин нов главен правен директор. Bitget е една от най-иновативните и най-бързо развиващите се компании в света в сектора на Web3. Регулаторната среда в областта на цифровите активи се развива бързо. Радвам се, че ще мога да приложа богатия си опит, за да помогна на Групата да се ориентира в тази сложна регулаторна среда и да подкрепя непрекъснатия растеж на Bitget.

Това е вълнуваща възможност за мен да работя с невероятно талантливи хора и да продължа да имам възможност да подобрявам културата на спазване на правилата в сектора, работейки рамо до рамо с регулаторните органи, за да допринеса значимо за устойчивостта на екосистемата на дигиталните активи”, коментира Хон Н, главен правен директор на Bitget, във връзка с назначението си.

“Ние в Bitget сме щастливи да приветстваме Хон като част от екипа. Присъствието на такъв талант и опит като неговия, в съчетание с твърдата ни решимост да се придържаме към нашите основни ценности, е това, което дава на нашата борса отличително предимство по отношение на спазването на правните норми”, както Грейси Чен, главен изпълнителен директор на Bitget, коментира присъединяването към екипа на борсата.

С повече от 20 години професионален опит Хон Н е идеален партньор за изключително взискателната позиция на главен правен директор в Bitget. Компанията Bitget е уверена, че Хон Н ще помогне на платформата да засили културата си на спазване на правилата и да се развива в съответствие с основните си ценности и цели за напредък в приемането на криптовалутите и блокчейн в световен мащаб.

За Bitget

Създадена през 2018 г., Bitget е водеща световна компания за обмен на криптовалути и Web3. Обслужвайки повече от 25 милиона потребители в над 100 държави и региони, борсата Bitget се ангажира да помага на потребителите да търгуват по-интелигентно с пионерската си функция за “copy trading” и други решения за търговия. Известен преди като BitKeep, Bitget Wallet е крипто портфейл от световна класа с поддържане на много вериги, който предлага редица цялостни Web3 решения и функции, включително функционалност на портфейла, суап, NFT Marketplace, dApp браузър и др. Bitget вдъхновява хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително легендарния аржентински футболист Лионел Меси и турските национални спортисти Бусе Тосун Чавушоглу (световен шампион по борба), Самет Гюмюш (златен медалист по бокс) и Илкин Айдън (национален отбор по волейбол).

За запитвания от страна на медиите, моля, свържете се с: [email protected]


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.