Home

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

15.06.2024 12:02 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

В предишни изяви Тръмп нарече себе си крипто президент и заяви, че приема дарения за кампанията му под формата на криптовалути.

Този път мишена на Тръмп беше Джо Байдън и неговите похвати. Бившият президент използва случая, за да отправи критики към Байдън, които призовават за водеща роля на САЩ в областта на криптовалутите.

В изказването си Тръмп отбеляза, че ще сложи край на войната на Джо Байдън срещу Биткойн, както и ще гарантира, че Америка ще контролира бъдещето на криптовалутите.

Тази фраза може да се възприеме като знак, че скоро в Америка може да настъпи нова ера, в която правилата се прилагат стриктно и която може да предизвика трудни времена за многобройните борси и крипто проекти.

Кандидатът за президент от Републиканската партия в САЩ също заяви, че иска всички останали Биткойн токени да се добиват в страната.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

“Лекарството за икономическата болест е оранжевото хапче” заяви Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър, съосновател и председател на MicroStrategy, отново изрази силната си подкрепа за водещата криптовалута – Биткойн.

28.06.2024 6:00 1мин. четене

Крипто компанията Abra ще трябва да изплати на клиентите си $82 милиона

Финансовите регулатори от 25 щата на САЩ обявиха споразумение с инвестиционната платформа за криптовалути Abra и нейния главен изпълнителен директор за работа без необходимите лицензи.

27.06.2024 23:00 1мин. четене

Инфлацията на САЩ се движи в правилната посока според президент на Фед

Според президента на Фед в Атланта Рафаел Бостик инфлацията в САЩ “изглежда се свива”, което може да позволи на Федералния резерв (Фед) да намали лихвените проценти по-късно тази година.

27.06.2024 22:00 1мин. четене

Биткойн ETF с втори пореден ден на положителни входящи потоци

Последните данни на Farside показват съживяване в сектора на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) с приток от $21.4 милиона на 26 юни, което отбеляза втори пореден ден на входящи потоци.

27.06.2024 20:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.