НАЧАЛО Други

Кампанията на Доналд Тръмп получи $12 милиона в крипто дарения

09.06.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кампанията на Доналд Тръмп получи $12 милиона в крипто дарения

Бившият президент Доналд Тръмп категорично подкрепи индустрията на криптовалутите, като обяви намерението си да бъде „крипто президент“ на скорошно събитие за набиране на средства.

Той обеща да промени негативната позиция на настоящата администрация по отношение на криптовалутите, ако се върне на поста.

По време на събитието, организирано от предприемачите Дейвид Сакс и Чамат Палихапития, Тръмп подчерта своя ангажимент към крипто сектора. Набирането на средства, включващо забележителни фигури от света на криптовалутите като близнаците Уинкълвос и ръководителите на Coinbase, събра $12 милиона за неговата кампания. Сакс подкрепи Тръмп, цитирайки загриженост относно справянето на настоящата администрация с различни проблеми и похвали предишния мандат на Тръмп.

Standard Chartered прогнозира, че Биткойн може да достигне $150,000, ако Тръмп спечели предстоящите избори. Джеф Кендрик, ръководител на отдела за изследване на дигиталните активи на банката, отбеляза благоприятната позиция на Тръмп по отношение на крипто в сравнение с по-критичния подход на президента Байдън. Кендрик очаква Биткойн да достигне $100,000 преди изборите и потенциално $150,000 при победа на Тръмп.

Очаква се криптовалутната индустрия да играе значителна роля в предстоящите избори. Главният правен директор на Ripple, Стюарт Алдероти, подчерта значението на участието на крипто общността в процеса на гласуване, за да повлияе на политическите резултати.

Данните от Polymarket, базираната на крипто платформа за прогнозиране, показват, че про-крипто позицията на Тръмп е подобрила перспективите му за преизбиране, като Тръмп има 56% шанс да спечели в сравнение с 35% на Байдън.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.