НАЧАЛО Алткойни

Bitwise подаде заявление за спот Етериум ETF

29.03.2024 17:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitwise подаде заявление за спот Етериум ETF

Bitwise подаде формуляр S-1 за регистрация на спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), наречен Bitwise Ethereum ETF, като възнамерява да предложи експозиция към стойността на ETH в рамките на своя тръст, подобно на други подобни предложения.

Подадената документация съдържа съществени данни, посочващи намерението на Bitwise да се листне на борсата NYSE Arca и да използва Coinbase Custody като попечител. Въпреки това не бяха разкрити подробности относно тикера и таксите.

Макар че заявлението на Bitwise разглежда стейкингът на Етериум като основен аспект, то не разглежда възможността фондът да стейква ETH с цел възвръщаемост, за разлика от заявления на Ark 21Shares и Fidelity.

На 28 март NYSE Arca подаде и свързано 19b-4 заявление, с което иска промяна в правилата, за да улесни листването на спот ETF за Етериум на Bitwise.

Освен това Bitwise представи анализ, в който се подчертава “силната корелация” между спот пазара на ETH и фючърсния пазар на ETH на CME. Този анализ отразява аргументите, изтъкнати за спот ETF за Биткойн, за да се отговори на изискванията на SEC относно наблюдението на потенциални пазарни манипулации, което е ключов фактор за получаване на одобрение за първите спот ETF за Биткойн през януари.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на меме криптовалутата Catwifhat спада – какво следва?

Catwifhat, меме криптовалута на тема котки и пряк конкурент на известната меме монета dogwifhat, базирана в Solana, привлече вниманието на инвеститорите поради дефлационния си характер и разпределението на CWIF токени сред 1,300,000 притежатели.

13.05.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн срещу Етериум – коя е по-добрата инвестиция през следващите месеци?

С наближаването на лятото на 2024 г. дебатът между Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) се изостря, като всяка криптовалута предлага уникална стойност.

13.05.2024 14:00 2 мин. четене

Етериум: Таксите за газ достигнаха близо 4-годишно дъно

Потребителите на Етериум празнуват значителен спад в таксите за газ, отбелязвайки най-ниските нива в мрежата от началото на 2020 г.

13.05.2024 9:30 2 мин. четене

Прогноза за цената на Chainlink (LINK) през следващите 6 години

Chainlink наскоро регистрира лек отскок след значителен спад като в момента се търгува на цена от $13.58, отбелязвайки скромно увеличение от около 2% през последните 24 часа, което показва положителна промяна в импулса.

13.05.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.