Home

Предстои ли нов скок на меме токените? Преглед на криптовалутите, в които инвестират китовете

15.03.2024 13:27 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои ли нов скок на меме токените? Преглед на криптовалутите, в които инвестират китовете

Възможно е на хоризонта да се задава следващият скок на меме токените, повлиян от крипто китовете. Доминацията на Биткойн постепенно отслабва, тъй като тези заможни инвеститори насочват вниманието си към различни алткойни.

Пазарната тенденция предполага потенциална промяна в динамиката на крипто пазара, като поставя в центъра на вниманието по-рискови, но потенциално по-доходоносни алтернативи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази статия се съсредоточава в спецификата на тази зараждаща се тенденция, като се фокусира върху това кои алткойни набират популярност сред криптовалутните гиганти.

Предварителна продажба на BlastUP: Първият Launchpad в екосистемата на Blast е на живо!

BlastUP е пионерски launchpad (стартова платформа) на Blast, авангардното решение от втори слой, което бързо достигна $1 милиард обща заключена стойност (TVL), само за 35 дни. Успехът на BlastUP също е очевиден, тъй като само за няколко седмици проектът бързо набра $2 милиона, привличайки вниманието на опитни ранни инвеститори.

BlastUP стои в челните редици на финансовите технологии, като отстоява мотото “Растете по-бързо, печелете повече“. Основната цел на този launchpad е да намали пречките за навлизане на блокчейн стартъпите, като гарантира, че те са подготвени за успех още от самото начало.

Петият етап от предварителната продажба на BlastUP токените вече тече, като с всеки нов етап цената им се увеличава. Текущата цена е фиксирана на $0.055, докато цената при листването на DEX ще бъде $0.1. Това прави огромна отстъпка от 45%, така че сега може да е идеалният момент да закупите BlastUP токени на най-добрата цена.

>> Изтеглете токените BlastUP сега за максимална възвръщаемост! <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от ексклузивни привилегии като ранен достъп до продажби на токени, специални награди в IDO и възможност да печелят допълнителни токени чрез стейкинг. Те също така могат да се възползват от предимствата на печеленето на лихви и получаването на безплатни токени от поддържаните проекти.

Докато BlastUP напредва, тя остава ангажирана със създаването на глобален център за общността на Blast, подкрепящ стартъпи в ранен етап на развитие. Със своя ориентиран към общността подход и стремеж към иновации BlastUP бързо набира популярност в полза на всички участници в тази екосистема.

Пътната карта на BlastUP се простира до 2026 г., като обещава въвеждането на инструменти, базирани на изкуствен интелект, и пазар за общността, което допълнително ще обогати възможностите на екосистемата. Токенът BlastUP, който е крайъгълен камък на платформата, отключва достъп до многостепенни стартирания на IDO, стейкинг награди и ексклузивни предимства за лоялност.

>> Възползвайте се от шанса да растете по-бързо и да печелите повече с BlastUP! <<

Потенциален бичи сценарий за Bonk

Bonk може да премине през потенциално бичи сценарий, като втората му съпротива стои на $0.0000351, а текущата цена е $0.00002921. Бичият тренд, прогнозиран от 10-дневната и 100-дневната SMA, може да доведе до изтласкване над първото ниво на съпротива при $0.0000286. Това би могло да се потвърди и от MACD маркера, сочещ към перспектива за покупки.

От друга страна, близките нива на подкрепа показват възможно понижение. Ако токенът не успее да преодолее нивата на съпротива, той може да бъде свален до най-близката подкрепа при $0.000012 или дори до втората на $0.00000303. Въпреки че стойностите на RSI и стохастичния показател предполагат неутралност, негативните пазарни настроения биха могли да разколебаят посоката надолу.

NEAR Protocol: Положителна пазарна прогноза в условията на волатилност

Неотдавнашното вълнение около NEAR Protocol генерира благоприятна пазарна перспектива, като някои анализи на повратните точки сочат потенциален растеж. Текущата цена от $7.39 вече се е доближила до нивата на съпротива от $9.49 и $10.11, което показва силни бичи признаци. MACD и простите пълзящи средни за 10 и 100 дни предполагат покупка, осигурявайки положителна перспектива в краткосрочен план. Но не забравяйте, че нищо не е гарантирано на силно волатилния крипто пазар.

Освен това, се препоръчва предпазливост, тъй като прекаленият оптимизъм може да доведе и до надценяване. Въпреки сигналите за покупка, неутралният RSI и стохастичният RSI Fast предполагат, че пазарът не е преобладаващо бичи. Най-близкото ниво на подкрепа е надолу при $2.97, а второто ниво на подкрепа е още по-ниско при $2.07. Тези нива не бива да се пренебрегват, тъй като може да настъпи низходяща корекция, ако сегашният хайп отшуми. Запазете балансирана перспектива предвид тази вродена непредсказуемост в дългосрочен план.

Очаква се волатилност поради отключването на APT токени, възлизащи на $334 милиона; възможен краткосрочен ръст на цената

Тъй като APT на стойност $334 милиона скоро ще залее пазарите, е възможно да има известна волатилност в цената. Настоящата цена от $12.48, малко над най-близкото ниво на съпротива от $12, може да показва възможно краткосрочно повишение. Като се имат предвид неутралните действия на RSI и стохастичния RSI, може да не се очакват големи движения. Въпреки това, с наличието на сигнал за покупка от MACD и 10-дневната проста пълзяща средна стойност от $13.37, които също предполагат покупка, на хоризонта може да се появи някакъв непосредствен възходящ тренд.

Дългосрочната гледна точка предполага различна динамика. Като се има предвид мащабът на постъпващите APT токени, може да се окаже натиск върху най-близкото ниво на подкрепа от $9.07 и евентуално дори върху второто ниво на подкрепа от $6.41. И все пак 100-дневната проста пълзяща средна, сочеща към $9.68, подсказва за положителни движения в по-дългосрочен план.

Заключение

Въпреки че алткойни като Bonk, NEAR Protocol и APT представят интригуващи възможности, никой от тях не проявява толкова обещаващи възможности, колкото BlastUP. Плътно съчетавайки чувството за общност с иновативен дизайн, ориентираният към бъдещето и потребителите подход на BlastUP я прави горещ фаворит сред взискателните крипто китове. Нейният бърз успех, иновативната пътна карта и изгодни стимули я правят отличник в екосистемата на Blast. Имайки предвид рисковете и волатилността, присъщи на крипто инвестициите, потенциалът на BlastUP подчертава една вълнуваща нова ера в крипто пазара.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

XRP се бори да реализира 10Х въпреки проблемите със SEC, но AI мощта на CYBRO може да го изстреля над XRP до 2025 г.

Продължаващата съдебна битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs продължава да хвърля сянка върху бъдещето на XRP, родния токен на мрежата на Ripple.

06.10.2024 21:16 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за ценате на ADA: Cardano и неговият алткойн съперник се борят за 1,000Х скок до $6 до първото тримесечие на 2025 г.

Инвеститорите са развълнувани, тъй като се очаква Cardano ADA и ключов алткойн съперник да претърпят драматично покачване на стойността.

06.10.2024 15:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin се сблъсква с ценова слабост, но предпродажбата на DOGEN напредва – това ли е следващата 100x възможност ?

В момента Dogecoin изпитва затруднения на пазара, но друга криптовалута набира скорост.

06.10.2024 14:33 3мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира, че XRP ще достигне $1, а CYBRO – $10, независимо дали вярвате или не

Експерт направи смели прогнози, според които XRP ще достигне $1, а CYBRO ще се изстреля до $10.

06.10.2024 14:01 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.