Home

Сблъсък между Arbitrum и Solana, решения за мащабиране, докато WW3 Shiba се превръща в новата революция на криптовалутите

26.06.2024 20:31 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сблъсък между Arbitrum и Solana, решения за мащабиране, докато WW3 Shiba се превръща в новата революция на криптовалутите

Arbitrum (ARB) и Solana (SOL) се сблъскват, тъй като нуждата от скорост и по-ниски транзакции се превръща в тема за разговор в крипто пространството.

Докато битката се разгаря, WW3 Shiba (WW3S), новата SocialFi меме монета, която съчетава блокчейн игри, оставя забележим отпечатък по време на предварителната продажба, в която вече участват доста хора.

Arbitrum и Solana претърпяха същата съдба през последния месец, като се сринаха при неблагоприятни пазарни условия. WW3 Shiba, спрягана за наследник на Shiba Inu (SHIB), се възползва от пазарния хаос, за да привлече китовете и инвеститорите на дребно, което я прави най-интересната нова меме монета, в която да насочите внимание.

Arbitrum удари нови дъна, тъй като корекцията е настъпила

Arbitrum достигна нов връх през 2024 г., докато настоящата пазарна корекция се задълбочава. ARB, родният токен на екосистемата Arbitrum, се търгува на цена от $0.8208, отбелязвайки спад от 0.64% през последните 24 часа (към момента на писане на статията). Цената на Arbitrum достигна най-ниската си стойност от $0.7706, преди да отскочи от общопазарното рали.

Инвеститорите се надяват, че местното дъно е достигнато, проправяйки пътя за възходящ тренд. Анализаторите са мечи настроени, тъй като цените продължават да се понижават. Те предупреждават, че Arbitrum може да потъне под $0.7453 – исторически най-ниската цена, достигната на 11 септември 2023 г. Някои експерти твърдят, че Arbitrum представлява добра възможност за покупка за инвеститорите, като се има предвид, че е с 12% над исторически най-ниската си цена.

Solana води отскока на основните криптовалути

Криптовалутите изпитаха сериозно притеснение, когато Биткойн се потопи под $60,000. Този страх изглежда е в миналото, тъй като главните криптовалути, включително Solana, отскачат. (Към момента на писане на статията) Solana се покачи с 1% през последните 24 часа и се търгува за $137, като инвеститорите са насочили поглед в $150.

Някои китове остават настрана, тъй като изчакват. Те искат Solana да покаже сила, преди да купуват повече SOL. Наскоро мрежата направи някои технически разработки, които намаляват разходите ѝ за транзакции – ход, който може да доведе до внедряването на повече децентрализирани приложения (dApps) на платформата. През изминалата година Solana се е повишила със 717%, което превръща блокчейна в един от най-добре представящите се.

WW3 Shiba: Промяна на правилата за инвеститорите

WW3 Shiba си спечели място като един от най-добрите нови алткойни, които да наблюдавате през втората половина на 2024 г., след като предизвика интерес от страна на китовете и инвеститорите на дребно. Web3 ентусиастите се стичат към WW3 Shiba, тъй като SocialFi меме монетата планира да навлезе в блокчейн пространството за игри.

WW3 Shiba е изготвила практическа пътна карта, която може да помогне за изстрелването на меме монетата сред най-добрите в своя клас. Проектът е заделил 8% от общото си предлагане на токени за листване на големите DEX и CEX, което отваря възможност за увеличаване на обема на търговията, а оттам и за скок на цената.

Меме монетата ще има приложения в реалния свят, благодарение на които WW3 Shiba ще дарява средства на благотворителни организации, фокусирани върху кучетата. Инвеститорите също така смятат, че е по-лесно да купуват WW3 токени по време на предварителната продажба, тъй като WW3 Shiba е изградена върху Ethereum. WW3 Shiba е напът да промени пазара на монети, тъй като има за цел да постигне прогнозираните от раработчиците 580% печалби по време на предварителната продажба. Заинтересованите инвеститори могат да закупят всеки WW3S токен само за $0.001.

Ако искате да научите повече информация за предварителната продажба:
Уебсайт: ww3shiba.com
Twitter: https://x.com/WW3SHIBA
Telegram: https://t.me/WW3SHIBA


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.