НАЧАЛО Алткойни

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

16.05.2024 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени на фона на предимно бичите настроения на крипто пазара.

Тази тенденция предизвика спекулации сред трейдърите за това дали тя сигнализира за възможност за покупка на XRP.

Али Мартинез, известен трейдър и ончейн анализатор, наскоро сподели данни от Santiment, които показват значително придобиване на криптовалутата от адреси на китове, притежаващи между 1 и 10 милиона XRP през последните 15 дни. Тези китове са увеличили общите си притежания със 110 милиона XRP, от 3.60 милиарда до 3.72 милиарда. Важно е да се отбележи, че тази категория инвеститори последователно натрупва повече токени от март насам, с модел на по-високи дъна и по-високи върхове.

Освен това последните данни разкриват, че количеството XRP, държано от китовете, е достигнало годишен връх. Тази бича дивергенция е забележителна, особено като се има предвид лекия ръст при цената на XRP.

Интересно е, че докато социалният интерес на XRP намалява след пика през март, акумулирането от страна на китове продължава. Това несъответствие между поведението на китовете и социалните нагласи често се разглежда като индикация за потенциално бъдещо увеличение на цената, служейки като сигнал за покупка за проницателните трейдъри и инвеститори.

Като цяло акумулирането на XRP от китове на фона на намаляващия социален интерес предполага, че институционалните инвеститори и големите притежатели остават оптимистично настроени към перспективите на токена, което потенциално е сигнал за положително ценово движение в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.