НАЧАЛО Алткойни

XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

октомври 2, 2022 13:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

Flare намеква, че дългоочаквания airdrop на токена Spark (FLR) към притежателите на XRP е съвсем близо с ново съобщение до валидаторите.

Компанията отбелязва в нов график, че валидаторите вече могат да се включат в мрежата на Flare.

Flare също така заявява, че в момента работи по присъединяването на крипто борси, за да гарантира, че airdrop събитието е “възможно най-безпроблемно”.

При условие че достатъчно валидатори поемат ролята си, Flare планира да разпространи токените FLR между 24 октомври и 6 ноември. Компанията казва, че точната дата зависи от обратната връзка от борсите.

Flare Network, с нейния собствен FLR токен, има за цел по същество да въведе възможности за смарт договори в различни блокчейн мрежи, като започне с XRP и след това с Лайткойн (LTC).

Компанията по-рано заяви, че всеки годен за airdrop-a притежател ще получи незабавно 15% от своите подлежащи на предявяване токени Spark, а след това ще предявява средно по 3% на месец, продължавайки минимум 25 месеца и максимум 34 месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask


FLR ще бъдат разпределени на притежателите на XRP въз основа на моментна снимка на мрежата, направена в края на 2020 г.

Flare планира да стартира в бета версия през първите 6-9 месеца, но компанията казва, че това няма да повлияе на airdrop-a на токените.

Изпращането на токените се забави значително: Първоначално Flare планираше да разпространи 45,827,728,412 от своя местен токен Spark през първата половина на 2021 г.

Към момента на писане на статията XRP се търгува за $0.478.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.