НАЧАЛО Алткойни

XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

октомври 2, 2022 13:47 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

Flare намеква, че дългоочаквания airdrop на токена Spark (FLR) към притежателите на XRP е съвсем близо с ново съобщение до валидаторите.

Компанията отбелязва в нов график, че валидаторите вече могат да се включат в мрежата на Flare.

Flare също така заявява, че в момента работи по присъединяването на крипто борси, за да гарантира, че airdrop събитието е „възможно най-безпроблемно“.

При условие че достатъчно валидатори поемат ролята си, Flare планира да разпространи токените FLR между 24 октомври и 6 ноември. Компанията казва, че точната дата зависи от обратната връзка от борсите.

Flare Network, с нейния собствен FLR токен, има за цел по същество да въведе възможности за смарт договори в различни блокчейн мрежи, като започне с XRP и след това с Лайткойн (LTC).

Компанията по-рано заяви, че всеки годен за airdrop-a притежател ще получи незабавно 15% от своите подлежащи на предявяване токени Spark, а след това ще предявява средно по 3% на месец, продължавайки минимум 25 месеца и максимум 34 месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask


FLR ще бъдат разпределени на притежателите на XRP въз основа на моментна снимка на мрежата, направена в края на 2020 г.

Flare планира да стартира в бета версия през първите 6-9 месеца, но компанията казва, че това няма да повлияе на airdrop-a на токените.

Изпращането на токените се забави значително: Първоначално Flare планираше да разпространи 45,827,728,412 от своя местен токен Spark през първата половина на 2021 г.

Към момента на писане на статията XRP се търгува за $0.478.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене