НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

октомври 2, 2022 10:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

Алткойн, фокусиран върху социалните медии, поскъпна значително тази седмица след обявяването на ново партньорство с популярния крипто портфейл MetaMask.

Децентрализираната платформа за социални медии Decentralized Social (DESO) се покачи до седмичен връх от $11.40 днес, отбелязвайки повече от 102% ръст спрямо седемдневното си дъно от $5.43.

Крипто активът, който е на 247-мо място по пазарна капитализация, продължава своя възход, като към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $11.72. Въпреки временното отдръпване вчера, DESO се представи по-добре от всички останали крипто активи в рамките на класацията Топ 300 по пазарна капитализация.

Подкрепеният от Coinbase блокчейн проект има за цел да предефинира естеството на приложенията за социални медии, като разреши ограниченията на мащабируемостта, както и да защити потребителите и създателите на съдържание от централизираните органи.

Новата интеграция на Decentralized Social с MetaMask „проправя пътя на DeSo да се превърне в междуверижн социален слой за целия Web3“, според прессъобщение на проекта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво да очакваме през октомври?


Надер Ал-Наджи, основателят на DeSo, обясни:

Съществуващите блокчейн мрежи не могат да съхраняват ефективно съдържание. Съхраняването на 200-символен туит в Етериум струва около $50, а съхраняването му в Solana, Avalanche или Polygon – около $0.15. За разлика от тях DeSo е една десетохилядна част от цента, което го прави първия блокчейн, способен да наруши работата на тежки за съхранение приложения като социалните.

Досега Decentralized Social работеше в екосистемата на Етериум (ETH), но проектът планира да се разшири и към Solana (SOL).

Въпреки печалбите през тази седмица, DESO остава с почти 95% попд историческия си връх от $198.68, който достигна през юни 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене