НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

октомври 2, 2022 10:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

Алткойн, фокусиран върху социалните медии, поскъпна значително тази седмица след обявяването на ново партньорство с популярния крипто портфейл MetaMask.

Децентрализираната платформа за социални медии Decentralized Social (DESO) се покачи до седмичен връх от $11.40 днес, отбелязвайки повече от 102% ръст спрямо седемдневното си дъно от $5.43.

Крипто активът, който е на 247-мо място по пазарна капитализация, продължава своя възход, като към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $11.72. Въпреки временното отдръпване вчера, DESO се представи по-добре от всички останали крипто активи в рамките на класацията Топ 300 по пазарна капитализация.

Подкрепеният от Coinbase блокчейн проект има за цел да предефинира естеството на приложенията за социални медии, като разреши ограниченията на мащабируемостта, както и да защити потребителите и създателите на съдържание от централизираните органи.

Новата интеграция на Decentralized Social с MetaMask “проправя пътя на DeSo да се превърне в междуверижн социален слой за целия Web3”, според прессъобщение на проекта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво да очакваме през октомври?


Надер Ал-Наджи, основателят на DeSo, обясни:

Съществуващите блокчейн мрежи не могат да съхраняват ефективно съдържание. Съхраняването на 200-символен туит в Етериум струва около $50, а съхраняването му в Solana, Avalanche или Polygon – около $0.15. За разлика от тях DeSo е една десетохилядна част от цента, което го прави първия блокчейн, способен да наруши работата на тежки за съхранение приложения като социалните.

Досега Decentralized Social работеше в екосистемата на Етериум (ETH), но проектът планира да се разшири и към Solana (SOL).

Въпреки печалбите през тази седмица, DESO остава с почти 95% попд историческия си връх от $198.68, който достигна през юни 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.