НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

02.10.2022 10:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 100% след партньорство с MetaMask

Алткойн, фокусиран върху социалните медии, поскъпна значително тази седмица след обявяването на ново партньорство с популярния крипто портфейл MetaMask.

Децентрализираната платформа за социални медии Decentralized Social (DESO) се покачи до седмичен връх от $11.40 днес, отбелязвайки повече от 102% ръст спрямо седемдневното си дъно от $5.43.

Крипто активът, който е на 247-мо място по пазарна капитализация, продължава своя възход, като към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $11.72. Въпреки временното отдръпване вчера, DESO се представи по-добре от всички останали крипто активи в рамките на класацията Топ 300 по пазарна капитализация.

Подкрепеният от Coinbase блокчейн проект има за цел да предефинира естеството на приложенията за социални медии, като разреши ограниченията на мащабируемостта, както и да защити потребителите и създателите на съдържание от централизираните органи.

Новата интеграция на Decentralized Social с MetaMask “проправя пътя на DeSo да се превърне в междуверижн социален слой за целия Web3”, според прессъобщение на проекта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво да очакваме през октомври?


Надер Ал-Наджи, основателят на DeSo, обясни:

Съществуващите блокчейн мрежи не могат да съхраняват ефективно съдържание. Съхраняването на 200-символен туит в Етериум струва около $50, а съхраняването му в Solana, Avalanche или Polygon – около $0.15. За разлика от тях DeSo е една десетохилядна част от цента, което го прави първия блокчейн, способен да наруши работата на тежки за съхранение приложения като социалните.

Досега Decentralized Social работеше в екосистемата на Етериум (ETH), но проектът планира да се разшири и към Solana (SOL).

Въпреки печалбите през тази седмица, DESO остава с почти 95% попд историческия си връх от $198.68, който достигна през юни 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.