НАЧАЛО Алткойни

Виталик Бутерин отново прехвърли Етериум за милиони – цената продължава да спада

28.08.2023 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин отново прехвърли Етериум за милиони – цената продължава да спада

Стойността на Етериум в момента е повлияна от значителна низходяща тенденция и на фона на този спад Виталик Бутерин, един от съоснователите на Етериум прехвърли 3,000 ETH в друг портфейл.

Портфейл, свързан с Виталик Бутерин, познат като “vitalik.eth“, е извършил трансфер на 3,000 ETH (приблизително $4.95 милиона) към адрес, обозначен като “Vb 2“. 

Този трансфер идва, след като наскоро Бутерин прехвърли 600 ETH, оценени на близо $1 милион, към крипто борсата Coinbase. Тези значителни транзакции предизвикаха загриженост в криптовалутната общност, предизвиквайки опасения за потенциални по-нататъшни спадове в цената.

Въпреки че цената на Етериум започна възстановяване, надхвърляйки прага от $1,640, тя среща съпротива на нива като $1,660 и $1,670. Ако не успее да преодолее съпротивата от $1,670, това може да доведе до продължаване на низходящото движение. 

Към момента на писане на статията цената на ETH е на ниво от $1,633, като през последните 24 часа отбеляза спад от 0.6%.

Въпреки тези колебания растежът на екосистемата на Етериум остава забележителен. Уважаваният търговец и крипто експерт на име Майлс Дойчър подчерта бързото увеличение на активните адреси в решенията от първи и втори слой, достигайки исторически максимум от $1.97 милиона.

Тази оптимистична гледна точка контрастира с предпазливостта, изразена от друг анализатор, познат като “Ali“, който предполага, че слизането на Етериум под диапазона от $1,600 до $1,550 може да предизвика значителна корекция, варираща от 37% до 45%, и в крайна сметка да достигне цел от $1,000.

Интересно е, че Ali обърна внимание на връзката между броя на основните притежатели (китове), притежаващи над 10,000 ETH и траекторията на цената на актива. 

Действията на опитни инвеститори, които се освобождават от активите си, повдигат важен въпрос за участниците на пазара: дали настоящият момент представлява възможност за покупка или шорт позиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.