НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн има сериозен потенциал за следващия бичи пазар според анализатор

май 16, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн има сериозен потенциал за следващия бичи пазар според анализатор

Известен анализатор в областта на криптовалутите посочи алткойн с огромен потенциал да надмине своите конкуренти през следващия пазарен цикъл.

Гай Търнър, водещият на “Coin Bureau“, наскоро сподели прозренията си във видео актуализация, посочвайки Sui (SUI) като силен конкурент на Aptos (APT) и че алткойнът би могъл да се отличи по време на предстоящия бичи пазар.

Макар че Търнър изпрази положителна дългосрочна перспектива за SUI, той също така призна вероятността от значителен натиск за продажба от отблокирането на токени, планирано между ноември тази година и май 2025 г.

Очаква се тези фази на отключване да доведат до значителна продажбена активност поради първоначалните продажни цени на токените от $0.03 за токен за Andreessen Horowitz и $0.10 за токен за други компании за рисков капитал в областта на криптовалутите.

Освен това инвеститорите на дребно, които са участвали в продажбите на SUI токени на популярни платформи като KuCoin, OKX и Bybit, също могат да допринесат за продажбения натиск, след като са придобили токените на сравними цени.

Въпреки че се радва на значителен интерес, цената на SUI остава сравнително ниска.

Търнър обясни това със стартирането на проекта по време на мечи пазар и предполага, че предстоящото прилагане на крипто регламенти за инвеститорите на дребно в Хонконг, започващо на 1 юни, може да предизвика скок на цените.

Търнър смята, че фокусът на SUI върху азиатския пазар може да допринесе допълнително за поскъпването му.

Понастоящем SUI се търгува на цена от $1.22, което отразява повишение от над 5% през последните 24 часа. Важно е обаче да се отбележи, че историческото представяне на цената на SUI е слабо, което потенциално се дължи на въвеждането му по време на меча пазарна фаза.

Въпреки това при благоприятни пазарни условия и регулаторни промени в Хонконг SUI може да отбележи значителен ръст на стойността си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.