НАЧАЛО Финтех

Шиба Ину: Крипто компания пуска хардуерни портфейли с меме тематика

май 21, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Крипто компания пуска хардуерни портфейли с меме тематика

Екипът, който стои зад Шиба Ину (SHIB), обяви предстоящата възможност за предварителна поръчка на студени портфейли, посветени на SHIB.

Шиба Ину разкри, че новите студени портфейли на Tangem, включващи дизайни, вдъхновени от SHIB, ще бъдат отворени за предварителни поръчки от 29 май.

Призовавайки общността на SHIB, компанията сподели новината, че Tangem скоро ще пусне на пазара студени портфейли във формата на карти, украсени с дизайни на SHIB.

Тези портфейли са предназначени да бъдат надежден спътник за опазване на токените в екосистемата на Шиба Ину. Предварителните поръчки ще започнат на 29 май.

Специалист по пазара на съдържание за Шиба Ину, по-рано обяви сътрудничеството между SHIB и Tangem, като заяви, че студеният портфейл с размер на кредитна карта ще поддържа повече от 6,000 дигитални актива.

Той също така ще предлага достъп до децентрализирани финансови протоколи (DeFi), незаменяеми токени (NFT) и платформи за децентрализиран обмен (DEX).

Най-хубавото е, че няма никакви такси и не се изисква въвеждане на лични данни. Всичко, от което се нуждаете, е мобилен телефон.

Портфейлът е със същия размер като кредитна карта и не се нуждае от батерии или кабели. Той предлага експлоатационен живот от над 25 години.

Към момента на изготвяне на статията SHIB се търгува на цена от $0.000009, което показва леко понижение на стойността през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Русия ще използва крипто борси за международни транзакции

Русия активно оформя своя подход към криптовалутите в страната. През април Антон Силуанов, министърът на финансите на Русия обсъди нова платежна система, която ще включва криптовалути.

май 30, 2023 6:00 1 мин. четене

САЩ може да загубят глобалната си крипто позиция заради тези държави

Според информация от Ясин Елманджра, анализатор в Ark Invest, Съединените щати са изправени пред риска да отстъпят водещата си позиция в глобалната крипто екосистема на няколко държави като Обединените арабски емирства, Южна Корея, Австралия и Швейцария.

май 25, 2023 12:00 2 мин. четене

Скоро няма да видим спот Биткойн ETF на американския пазар според шефа на VanEck

Борсово търгуваните фондове (ETF) напоследък набраха значителна популярност, привличайки разнообразни инвеститори, търсещи експозиция към редица активи.

май 24, 2023 14:30 2 мин. четене

Ripple ще инвестира $1 милиард за разширяването си във финтех пространството

Главният изпълнителен директор на Ripple Labs наскоро обяви плановете си да използва $1 милиард от паричните резерви на компанията, за да разшири обхвата на услугите ѝ.

май 24, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.