Home

Сега е моментът да се купува Биткойн и да се държи дългосрочно – Артър Хейс

08.07.2024 6:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сега е моментът да се купува Биткойн и да се държи дългосрочно – Артър Хейс

Артър Хейс издаде нов бюлетин, в който съветва инвеститорите да "купят спада" и да държат Биткойн дългосрочно, като твърди, че това е най-добрият начин да запазят богатството си в несигурни времена.

Въпреки текущия мечи пазар, Хейс вижда в него възможност за укрепване на позициите.

Миналата седмица пазарът отбеляза сериозни спадове поради две основни събития. Първо, опасенията относно изплащането на Mt. Gox разклатиха Биткойн. След това натискът от страна на Германия и САЩ засили продажбите.

Негативната реакция на пазара бе очаквана, в резултат на което Индексът на страха и алчността достигна нива, невиждани от началото на 2023 г. Инвеститорите, особено тези, които използват ливъридж, усетиха въздействието, като неотдавнашните печалби бяха заличени.

Празненствата по случай 4 юли бяха помрачени от пазарния упадък. В опит да балансира обстановката Джъстин Сън, основател на TRON, предложи да изкупи притежаваните от Германия BTC токени.

Хейс отбеляза, че докато преди Биткойн и Nasdaq 100 са се движили заедно, напоследък Биткойн трудно се справя с предизвикателствата. Той отбелязва стремежа към многополюсна глобална икономика от страна на страните от БРИКС и прогнозира продължаващо финансиране от страна на правителствата чрез репресии и печатане на фиатни пари, което ще води до ръст на инфлация.

Експертът съветва:

Ако имате доверие на системата, но не и на нейните лидери, инвестирайте в акции. Ако се доверявате и на двете, инвестирайте в държавни облигации. Ако нямате доверие на нито едно от двете, инвестирайте в злато или Биткойн.

Той подчерта, че стойността на Биткойн не зависи от нито една държава.

Понастоящем мечките доминират на BTC пазара, като повечето технически индикатори сочат към низходяща фаза. Въпреки това Хейс смята, че ще е необходимо време, преди водещата криптовалута да навлезе в истински мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Акциите на MicroStrategy се покачват с 15% на фона на Биткойн ралито

В понеделник акциите на MicroStrategy поскъпнаха с 15%, следвайки двуцифрения ръст на Биткойн до $65,000.

16.07.2024 16:00 1мин. четене

Kraken даде официален срок за изплащанията от Mt. Gox

Kraken, борса за криптовалути, обяви, че е получила средства от фалиралата крипто борса Mt. Gox, според изявление по електронната поща.

16.07.2024 14:32 1мин. четене

“Японската MicroStrategy” купува още Биткойн – акциите на компанията поскъпват

Японската Metaplanet е закупила още 21.88 BTC за около $1.26 милиона, с което общият им дял е над 225 BTC на стойност около $14.55 милиона.

16.07.2024 14:00 1мин. четене

Mt. Gox премести $6 милиарда в Биткойн – ще има ли нов спад на цената?

Последните доклади на The Block сочат, че японската крипто борса Mt. Gox е прехвърлила 47,229 BTC на стойност около $2.99 милиарда на неидентифициран адрес.

16.07.2024 11:01 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.