НАЧАЛО Алткойни

Ripple ще проведе IPO според финансов експерт – ето кога

ноември 19, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple ще проведе IPO според финансов експерт – ето кога

Финансов експерт от Уолстрийт, представи убедителни аргументи в полза на потенциалното първично публично предлагане (IPO) на Ripple, като прогнозира стартирането на доставчика на крипто плащания през предстоящия период.

Известният автор и инвестиционен експерт на Уолстрийт Линда П. Джоунс наскоро участва като лектор в Linqto, известна глобална платформа за финансови инвестиции. По време на разговора си с Linqto Джоунс навлезе в своите виждания за токена XRP, като предложи подробни прозрения и дори конкретни срокове за очакваното стартиране на първичното публично предлагане (IPO) на Ripple.

Джоунс направи предварителен преглед на сесията си с Linqto в неотдавнашна публикация, като подчерта различни аспекти на интервюто си. Тя изрази вярата си в предстоящия публичен дебют на Ripple, сподели оценките си за потенциалната стойност на акциите на компанията и обсъди потенциални цели за придобиване.

Подчертавайки същественото въздействие на първичното публично предлагане върху екосистемата на XRP, Джоунс подчерта и потенциала за растеж на токена XRP.

Според Джоунс тя очаква първичното публично предлагане да започне около 15 май 2024 г., като посочва този график като най-благоприятен за мрежата за крипто разплащания. Освен това тя предположи, че ако IPO-то не успее да се осъществи през 2024 г., може да се стигне до отлагане до 2025 г.

Джоунс също така изрази своя оптимизъм по отношение на успеха на очакваното стартиране на IPO. Нейните прогнози зависят от икономическите перспективи за 2024 г., като съвпадат с прогнозите на няколко експертни крипто анализатори, които очакват силен бичи пазар, стимулиран от продължаващия ентусиазъм около потенциалното одобрение на спот Биткойн ETF, както и халвинга на BTC през 2024 г.

В дискусиите с Linqto Джоунс изтъкна още потенциала за положителни пазарни перспективи през 2024 г., което създава благоприятна среда за успешни публични предлагания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.