НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

Тя може да се похвали с обща спекулативна стойност от $8.75 милиарда, съчетана с пълно циркулиращо предлагане от 141.22 милиарда DOGE токена. Въпреки това прогнозирането на цената на Dogecoin (DOGE) за края на 2023 г. остава предизвикателство.

Дори и с отчетеното разводняване от приблизително 13.7% през последните три години, Dogecoin, който се отличава както като водеща меме монета, така и като предпочитаната криптовалута на Илон Мъск, най-богатия човек на планетата, продължава да представлява интригуваща възможност за крипто търговците и инвеститорите по целия свят.

Според CoinCodex, AI алгоритмична платформа за прогнозиране на цените оцени ценовата траектория на Dogecoin за 31 декември 2023 г. и 31 януари 2024 г., имайки предвид печалбата на токена от 2.5% от началото на годината.

Според този анализ се очаква Dogecoin да бъде оценен на $0.05871 на 31 декември 2023 г., което означава леко понижение спрямо сегашната цена на токена, намираща се при нивото от $0.06224. Въпреки това изкуственият интелект прогнозира обръщане нa посоката за следващата година, като предвижда цената на DOGE да бъде $0.150189 към 31 януари 2024 г. Това би представлявало повишение от приблизително 150% спрямо прогнозата от края на 2023 г.

Струва си да се отбележи, че Dogecoin преживя седмица на висока волатилност, като впоследствие се възстанови от значителни загуби и на 26 септември се търгуваше до $0.06089. Тази волатилност създаде интересни възможности за търговия за дневните и суинг трейдърите, особено на фона на съобщенията за ниска пазарна ликвидност.

В заключение, изключително важно е да се помни, че прогнозата на подобни платформи не трябва да се приема изолирано. Способността на Dogecoin да изпълни гореспоменатата прогноза ще бъде силно повлияна от бъдещи събития, новини и по-широки макроикономически фактори, които тепърва ще се развиват. Препоръчително е да направите собствено проучване преди да предприемете каквито и да било действия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Лайткойн инвеститорите масово разпродават токени – какво следва?

Последните данни от веригата показват, че през последните десет дни около 199,000 Лайткойн (LTC) адреса са продали напълно своите притежания.

декември 8, 2023 11:00 2 мин. четене

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

декември 8, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.