НАЧАЛО Биткойн

Прогноза за цената на Биткойн предизвиква вълнение сред крипто общността

май 2, 2023 16:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Биткойн предизвиква вълнение сред крипто общността

Орелиен Охайон, известен крипто аналитик, направи смела прогноза, че Биткойн (BTC) е на път да преживее значителен параболичен скок в шестцифрения ценови диапазон през следващите седмици.

Според Охайон пресичането на двойната експоненциална пълзяща средна (DEMA) над седмичните междинни върхове и дъна (HL) е изключително надежден индикатор за началото на бичия пазар на Биткойн.

DEMA е разновидност на експоненциалната пълзяща средна (EMA), която намалява шума и осигурява по-гладки сигнали, докато междинните върхове и дъна са вид пълзящи средна, която използва медиани вместо средни стойности.

Охайон посочи, че историческите данни подкрепят неговата прогноза. В миналото, когато седмичната двойна ЕМА 100 е преминавала над седмичните медианни HL2. 2.14, 4, това е отбелязвало началото на бичи периоди при Биткойн.

Освен това Охайон е анализирал седмичния индикатор Chande Kroll Stop, който изчислява волатилността на даден актив, за да идентифицира потенциалните точки за влизане или стоп загуба (stop loss) за трейдърите.

Той твърди, че индикаторът току-що е сигнализирал за началото на Биткойн бичо рали, което показва, че цената на Биткойн вероятно ще се повиши през следващите седмици.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е кралят – Питър Брандт


За да подкрепи прогнозата си, Охайон сподели и графика, която изобразява ценовото действие на Биткойн след срива по време на Ковид пандемията от 2020 г.

Той отбеляза, че в момента Биткойн следва подобен модел, като BTC се възстанови от спад на цената, преди да намери подкрепа на диагонална линия на подкрепа и след това да се издигне до нови върхове. Въз основа на този фрактал Охайон смята, че Биткойн е готов за много по-високи цени.

Към момента на писане на статията цената на Биткойн е $28,100 и много хора от крипто общността с нетърпение очакват потенциалния скок на цените, който Охайон е предвидил.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Топ 3 истории за загубени Биткойн богатства

Биткойн има потенциала да генерира значително богатство на притежателите си и историята е доказателство за това – но най-важното е да не загубиш достъпа до своя дигиталния си портфейл.

юни 10, 2023 7:00 4 мин. четене

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.