НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е кралят – Питър Брандт

май 1, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е кралят – Питър Брандт

Питър Брандт, опитен трейдър, известен с това, че точно прогнозира срива на Биткойн (BTC) през 2017 г., изрази увереността си, че BTC ще надделее над всички останали дигитални активи.

Той следи отблизо графиката на доминиращата позиция на Биткойн (BTC.D), която проследява дела на BTC в общата капитализация на крипто пазара. Според Брандт, BTC.D се консолидира в голям правоъгълник от около две години и изглежда готов да пробие.

Пробив над ограничаващия диапазон би бил изключително значим, а предубеждението на Брандт е, че Биткойн ще надделее над всички останали дигитални активи, погребвайки всички претенденти. Той вярва, че в крайна сметка ще има само един “крал”, а именно Биткойн.

Графиката на BTC.D показва, че Биткойн печели все по-голяма част от общия крипто пазар. Това може да означава, че Биткойн преживява бърз растеж в сравнение с други криптовалути или че стойността на алткойните намалява по-бързо от тази на BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто новини: Използването на Биткойн (BTC) бележи експоненциален ръст, RenQ Finance (RENQ) набира $15 милиона с лекота и се приближава до финалния етап на предварителната продажба


Според графиката на Бранд, пробивът ще изисква BTC.D да надхвърли границата от 50%. Понастоящем BTC.D се колебае около 48.37%. Трейдърът има значителен брой последователи в Twitter заради доказаната си способност да прогнозира тенденциите на крипто пазара.

Той търгува повече от четири десетилетия, а освен това е публикувал множество книги за търговия.

Анализът на Брандт на графиката на BTC.D накара мнозина да повярват, че Биткойн е на прага на голямо ценово движение, което може да има значителни последици за целия крипто пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.