Home

Биткойн е кралят – Питър Брандт

01.05.2023 20:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е кралят – Питър Брандт

Питър Брандт, опитен трейдър, известен с това, че точно прогнозира срива на Биткойн (BTC) през 2017 г., изрази увереността си, че BTC ще надделее над всички останали дигитални активи.

Той следи отблизо графиката на доминиращата позиция на Биткойн (BTC.D), която проследява дела на BTC в общата капитализация на крипто пазара. Според Брандт, BTC.D се консолидира в голям правоъгълник от около две години и изглежда готов да пробие.

Пробив над ограничаващия диапазон би бил изключително значим, а предубеждението на Брандт е, че Биткойн ще надделее над всички останали дигитални активи, погребвайки всички претенденти. Той вярва, че в крайна сметка ще има само един “крал”, а именно Биткойн.

Графиката на BTC.D показва, че Биткойн печели все по-голяма част от общия крипто пазар. Това може да означава, че Биткойн преживява бърз растеж в сравнение с други криптовалути или че стойността на алткойните намалява по-бързо от тази на BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто новини: Използването на Биткойн (BTC) бележи експоненциален ръст, RenQ Finance (RENQ) набира $15 милиона с лекота и се приближава до финалния етап на предварителната продажба


Според графиката на Бранд, пробивът ще изисква BTC.D да надхвърли границата от 50%. Понастоящем BTC.D се колебае около 48.37%. Трейдърът има значителен брой последователи в Twitter заради доказаната си способност да прогнозира тенденциите на крипто пазара.

Той търгува повече от четири десетилетия, а освен това е публикувал множество книги за търговия.

Анализът на Брандт на графиката на BTC.D накара мнозина да повярват, че Биткойн е на прага на голямо ценово движение, което може да има значителни последици за целия крипто пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Биткойн: Оптимистична прогноза за втората половина на 2024 г.

В неотдавнашна актуализация Майкъл ван де Поуп, известен крипто анализатор, сподели оптимистичната си прогноза за представянето на Биткойн през втората половина на 2024 г.

18.07.2024 8:00 1мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Етериум след старта на търговията с ETF

Мат Хоуган, главен инвестиционен директор в Bitwise Asset Management, прогнозира, че цената на Етериум може да се покачи след старта на Етериум ETF.

17.07.2024 22:00 2мин. четене

Биткойн е готов за трети параболичен скок през настоящия цикъл според експерт

Известният крипто стратег Кевин Свенсън подчерта, че Биткойн (BTC) може да навлезе в третата си параболична фаза в рамките на настоящия пазарен цикъл, като направи сравнение с историческото му представяне през 2017 г.

17.07.2024 18:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.