НАЧАЛО Алткойни

Общата заключена стойност в TON достигна $300 милиона

28.05.2024 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общата заключена стойност в TON достигна $300 милиона

Блокчейнът The Open Network (TON) постигна значим етап, като общата му заключена стойност (TVL) за първи път надхвърли $300 милиона - повече от десетократно увеличение от началото на март.

Този скок на TVL се дължи до голяма степен на The Open League – текуща инициатива на екосистемата, която стимулира потребителите на водещите децентрализирани приложения на TON. От стартирането на тази програма за стимулиране TVL на мрежата рязко нарасна от $23 милиона в началото на март до $315 милиона, според данните на DeFiLlama. Ключов принос за този бърз растеж имат децентрализираните борси като Ston.fi и Dedust, както и проектите за ликвидни залози като Tonstakers и bemo.

Неотдавнашното събитие за генериране на токени Notcoin, нашумяла игра с кликове, достъпна като Telegram Mini App, допринесе с 1 милион нови портфейла. Стабилната архитектура на TON осигури безпроблемни транзакции за тези потребители без прекъсвания на мрежата, повишени такси или забавяния на обработката.

Telegram Mini Apps са компактни приложения, вградени в платформата Telegram, които позволяват на потребителите да имат достъп до различни услуги, без да напускат приложението.

The Open Network води началото си от блокчейн проект, първоначално разработен от Telegram – известна платформа за съобщения, която набра $1.7 милиарда чрез две частни продажби на токени през 2018 г. Проектът обаче се сблъска със значителна пречка поради правен спор с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ във връзка с нерегистрирани предложения за ценни книжа, което забави стартирането на основната мрежа.

В отговор на това членовете на общността създадоха фондация Ton, която възобнови активното развитие на проекта. Това доведе до дебюта на The Open Network, често съкращавана като TON, през 2021 г. Управляваният от общността блокчейн все още се популяризира и използва от Telegram за различни цели, включително за споделяне на приходите от реклама със собствениците на канали.

Родният токен на мрежата, Toncoin, към момента на писане на статията се оценява на $6.4, като пазарната капитализация е $22 милиарда.

Освен това Pantera Capital, един от най-утвърдените фондове за рисков капитал в крипто индустрията, наскоро обяви най-голямата си инвестиция в TON до момента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.