НАЧАЛО Алткойни

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

04.05.2024 23:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в The Open Network (TON).

Решението на Pantera Capital подчерта нарастващия интерес сред значимите инвеститори към нововъзникващите блокчейн технологии и техния потенциал да трансформират различни индустрии.

Използвайки токена Toncoin (TON), тази функция демонстрира потенциала на платформата за широко приемане Собствениците на канали вече могат да печелят 50% от приходите от реклами, генерирани в рамките на техните канали, чрез системата за споделяне на приходите на платформата.

Смятаме, че мрежата TON все още е в ранна фаза на развитие, и с нетърпение очакваме приемането на нейната екосистема” заявиха представители на фирмата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.