НАЧАЛО Биткойн

Нещата не изглеждат добре за Биткойн – Джош Рейджър

септември 22, 2022 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нещата не изглеждат добре за Биткойн – Джош Рейджър

Докато общият пазар на криптовалути се опитва да възвърне силата си, а Биткойн (BTC) се бори да се задържи над нивото от $19,000, може да има още лоши новини за водещия дигитален актив.

Всъщност, крипто търговецът и анализатор Джош Рейджър предположи, че “в момента нещата не изглеждат толкова добре” за Биткойн, използвайки за справка графиката на акциите на индекса S&P 500, заявявайки, че “той отхвърли горното ниво и изглежда, че иска да се понижи”, както подчерта в туит от 20 септември.

Според графиката S&P 500 бе отхвърлен на ключовото ниво на съпротива при $4,310 през последните няколко дни и изглежда, че ще се движи в посока надолу, както заключи Рейджър.

Като се има предвид историческата му корелация със S&P 500, той смята, че Биткойн е в беда, “като за 5-ти път се колебае около подкрепата близо $18,000 – $19,000”. Въпреки това Рейджър е донякъде обнадежден, тъй като според него “може би отново ще получим отскок”, добавяйки:

В момента сме плоски и ще наблюдавам това.

При това Рейджър предположи, че водещата криптовалутата може да преживее значително рали през 2024 г., точно след халвинга, като посъветва инвеститорите да “останат бдителни и да следят пазара седмица след седмица”.

Експерти дават информация за търговията с Биткойн

Междувременно друг експерт по крипто търговия – Rekt Capital – смята, че Биткойн може да достигне дъното си през четвъртото тримесечие на 2022 г., като се вземе предвид поведението на токена 517-547 дни преди предишния халвинг.

В същото време Гарет Солоуей, главен пазарен стратег в InTheMoneyStocks.com, очаква Биткойн да спадне до дъно от $12,000, твърдейки, че движенията на токена имат много общо с тези на щатския долар.


СВЪРЗАНО: Биткойн го очаква финален спад до $12,000 – Г. Солоуей


Цената на Биткойн към момента на публикуване е $18,756, като не отчита значителни движения в последните 24 часа.

 

В същото време пазарната му капитализация възлиза на 359 милиарда, запазвайки позицията си на най-голямата криптовалута по този показател, по данни на CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн спадна под $26,000 – оттук накъде?

Биткойн продължава низходящата си тенденция в последните няколко дни, повличайки със себе си целия пазар на криптовалути.

юни 5, 2023 23:44 2 мин. четене

Сериозен отлив на средства от банките в САЩ – свеж капитал за Биткойн?

Според Артър Хейс, основателя на BitMEX американските банки се готвят за нов удар, тъй като бизнесът се стреми да надделее над преобладаващите ниски лихвени проценти.

юни 5, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Насочва ли се цената към $26,000?

След пазарен анализ от предишния петък крипто пазарът претърпя нетни изходящи потоци в размер на $17 милиарда, което е довело до текуща оценка от $1.13 трилиона, отразяваща спад от 1.54%. 

юни 5, 2023 16:17 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.