НАЧАЛО Биткойн

Нещата не изглеждат добре за Биткойн – Джош Рейджър

септември 22, 2022 7:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нещата не изглеждат добре за Биткойн – Джош Рейджър

Докато общият пазар на криптовалути се опитва да възвърне силата си, а Биткойн (BTC) се бори да се задържи над нивото от $19,000, може да има още лоши новини за водещия дигитален актив.

Всъщност, крипто търговецът и анализатор Джош Рейджър предположи, че „в момента нещата не изглеждат толкова добре“ за Биткойн, използвайки за справка графиката на акциите на индекса S&P 500, заявявайки, че „той отхвърли горното ниво и изглежда, че иска да се понижи“, както подчерта в туит от 20 септември.

Според графиката S&P 500 бе отхвърлен на ключовото ниво на съпротива при $4,310 през последните няколко дни и изглежда, че ще се движи в посока надолу, както заключи Рейджър.


Като се има предвид историческата му корелация със S&P 500, той смята, че Биткойн е в беда, „като за 5-ти път се колебае около подкрепата близо $18,000 – $19,000“. Въпреки това Рейджър е донякъде обнадежден, тъй като според него „може би отново ще получим отскок“, добавяйки:

В момента сме плоски и ще наблюдавам това.

При това Рейджър предположи, че водещата криптовалутата може да преживее значително рали през 2024 г., точно след халвинга, като посъветва инвеститорите да „останат бдителни и да следят пазара седмица след седмица“.

Експерти дават информация за търговията с Биткойн

Междувременно друг експерт по крипто търговия – Rekt Capital – смята, че Биткойн може да достигне дъното си през четвъртото тримесечие на 2022 г., като се вземе предвид поведението на токена 517-547 дни преди предишния халвинг.

В същото време Гарет Солоуей, главен пазарен стратег в InTheMoneyStocks.com, очаква Биткойн да спадне до дъно от $12,000, твърдейки, че движенията на токена имат много общо с тези на щатския долар.


СВЪРЗАНО: Биткойн го очаква финален спад до $12,000 – Г. Солоуей


Цената на Биткойн към момента на публикуване е $18,756, като не отчита значителни движения в последните 24 часа.

 

В същото време пазарната му капитализация възлиза на 359 милиарда, запазвайки позицията си на най-голямата криптовалута по този показател, по данни на CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене