Home

MicroStrategy с важна новина за акциите си

11.07.2024 19:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MicroStrategy с важна новина за акциите си

На 11 юли MicroStrategy обяви разделяне на своите обикновени акции клас А и Б в съотношение 10 към 1.

Целта на този ход е да се увеличи достъпа на инвеститорите и служителите чрез предоставяне на девет допълнителни акции за всяка притежавана акция чрез дивиденти.

Разпределението на тези акции ще се извърши след приключване на търговията на 7 август 2024 г., като търговията с коригираните акции ще започне на следващия ден.

Въпреки разделянето, правата на глас на акционерите ще останат непроменени. MicroStrategy също така потвърди фокуса си като компания за разработване на Биткойн, подчертавайки стратегията си за натрупване на BTC като основен актив в хазната си.

Този ангажимент включва използването на парични потоци, капиталови и дългови постъпления, за да подсили своите Биткойн авоари.

В допълнение към BTC инициативите си, MicroStrategy разшири дейността си в областта на софтуерните аналитични AI решения. Неотдавна фирмата проведе продажба на акции, първоначално целяща $500 милиона, но в крайна сметка набра близо $800 милиона, за да придобие повече Биткойн.

Този ход добави 11,931 BTC към резервите ѝ, с което общите притежания достигнаха приблизително 226,331 BTC, оценени на около $13.2 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как Доналд Тръмп планира да увеличи производството на петрол в САЩ

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да увеличи местния добив на петрол в страната и да отмени регулациите, за да постигне целите си.

18.07.2024 21:30 1мин. четене

ЕЦБ демонстрира предпазливост след намаляването на лихвите, а еврото се засилва

Търговците подкрепиха еврото в четвъртък на фона на сигналите от страна на Европейската централна банка (ЕЦБ) за предпазливи планове след намаляването на лихвените проценти, което отслаби предишните опасения във връзка с политическите сътресения във Франция.

18.07.2024 21:10 2мин. четене

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

БРИКС: Ето кога съюзът може да покани нови държави да се присъединят

Тъй като БРИКС се подготвя за предстоящата си среща през октомври, има много спекулации дали блокът ще приеме нови страни членки.

18.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.