Home

Биткойн се връща към бичия тренд през август – JPMorgan

11.07.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се връща към бичия тренд през август – JPMorgan

Според последния доклад на JPMorgan се очаква забавяне на крипто ликвидациите през този месец, като очакванията са пазарът да се възстанови през следващия месец.

Най-голямата частна банка в света коригира прогнозата си за нетните крипто потоци от началото на годината до $8 милиарда в сравнение с предходната прогноза за $12 милиарда.

Тази актуализация отразява опасенията относно оценката на Биткойн в сравнение с производствените разходи и цените на златото, което поставя под съмнение поддържането на по-рано прогнозирания поток до края на годината.

Според анализаторите, ръководени от Николаос Панигирцоглу, намалението на прогнозираните нетни потоци се дължи главно на неотдавнашния спад на BTC резервите, държани от борсите.

Това намаление на резервите вероятно е свързано с разпродажбите на Биткойн от кредиторите на Gemini и на несъществуващата крипто борса Mt. Gox, както и с продажбите от страна на германското правителство, ликвидирайки иззети крипто активи от престъпна дейност.

Актуализираната оценка на JPMorgan за $8 милиарда включва $14 милиарда, постъпили в крипто фондовете до 9 юли, $5 милиарда от фючърсните потоците на Чикагската стокова борса (CME) и $5.7 милиарда, набрани от крипто фондовете за рисков капитал от началото на годината.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога Биткойн може да се върне към историческия си връх според анализатор

Известният търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп наскоро заяви, че криптовалутата Omni Network (OMNI) може да е готова за значителен възход.

20.07.2024 21:00 2мин. четене

Голяма американска банка инвестира значителни средства в този Биткойн ETF

Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise Invest, обяви, че голяма американска банка поема значителен ангажимент към спот BTC ETF на Bitwise, както и към други ETF-и с фокус върху криптовалутите.

20.07.2024 20:00 1мин. четене

Над $2 милиарда са постъпили в американските спот Биткойн ETF-и за последните 2 седмици

Американските спот борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн са привлекли над $2 милиарда през последните две седмици, което отразява подновения пазарен оптимизъм.

20.07.2024 18:00 1мин. четене

Доклад на ARK Invest изтъква устойчивостта на Биткойн на фона на пазарните предизвикателства

През 2020 г. германските власти ликвидираха 50,000 BTC, иззети от платформата за “пиратско” съдържание Movie2k, което доведе до спад на цените на Биткойн от над $70,000 до под $55,000.

20.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.