НАЧАЛО Алткойни

Крипто китовете купуват големи количества от алткойн, базиран на Етериум

март 31, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете купуват големи количества от алткойн, базиран на Етериум

Заможни крипто инвеститори акумулират този базиран на Етериум алткойн, закупувайки токени на обща стойност $5 милиона.

GMX е родния токен на платформа за търговия с безсрочни фючърси, базирана на блокчейна на Етериум. Според Lookonchain неотдавнашната вълна от покупки от страна на китовете и инвеститорите може да показва повишен интерес към GMX и потенциала за растеж на платформата.

Най-големият купувач на GMX токени, идентифициран като “Whale 0x9a76” закупи 52,159 GMX за 2,192 ETH на стойност 3.76 милиона към момента на покупката.

Whale 0x9a76 реализира и предишна покупка на 14,117 GMX на 21 март, която по това време беше на обща стойност $1.15 милиона.

Вторият по големина купувач, идентифициран като “Whale 0x7aff” закупи 14,766 GMX за 585.5 ETH на стойност около $1 милиона.

Сделката беше осъществена при курс от $68 за всеки токен, което се оказва под настоящия пазарен курс. Binance също така предостави на кит 0x7aff 5,310 GMX на 13 март, когато стойността на токена също беше $68.

Друг инвеститор, който се подвизава под псевдонима “SmartMoney” се сдоби с 2,993 GMX за 200,000 USDC, плащайки $67 за всеки токен. Този инвеститор редовно закупува GMX, когато стойността на актива е ниска и след това разпродава, когато тя се покачи, както е посочено в три други GMX транзакции, отбелязани от Lookonchain.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн поскъпна с повече от 100% след листването му на популярни борси


Според Lookonchain си струва да се отрази, че основателят на BitMEX, Артър Хейс, е придобил стотици хиляди GMX токени през предходната година и е реализирал печалба от над $8 милиона. Това подчертава потенциала за рентабилност и успех, който може да се получи чрез инвестиции в GMX и поддържаната от него децентрализирана платформа за търговия с безсрочни фючърси.

Неотдавнашната акумулация на GMX от страна на китовете и инвеститорите може би показва потенциал за растеж и повишен интерес към платформата. Към момента на писане на статията GMX се търгува на цена около $75.3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.