НАЧАЛО Алткойни

Как да правите печеливши инвестиции в криптовалути по време на бичи пазар

ноември 15, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да правите печеливши инвестиции в криптовалути по време на бичи пазар

В постоянно развиващата се сфера на криптовалутите Майкъл ван де Поуп, опитен пазарен анализатор, сподели ценни гледни точки за ориентиране в инвестициите в алткойни.

Неговото неотдавнашно съобщение насочи вниманието към наблюдаваните модели при алткойни като Chainlink, които преминаха през период на консолидация, продължил над 500 дни, преди да преживеят значителен пробив, често надхвърлящ пазарните очаквания.

Той подчерта значението на контрола върху емоциите, тъй като те могат да предизвикат объркване и страх, особено в условията на резки пазарни колебания. Също така той подчерта неоспоримото въздействие на социалните медии върху пазарните нагласи.

Майкъл ван де Поуп съветва потенциалните инвеститори да правят стратегически покупки по време на по-спокойни пазарни фази, като се пазят от периоди на бързо движение и повишено вълнение.

Предоставяйки практически насоки, той насърчи инвеститорите да идентифицират алткойни с минимална активност, да проявяват търпение и да изчакват съществени корекции. Този подход е в контраст с често срещаната склонност да се инвестира в периоди на висока пазарна активност, което може да доведе до значителни загуби, ако пазарът направи неочакван завой.

Прозренията на анализаторът подчертават важността на оценката на съотношението риск-печалба между стагниращите и нарастващите алткойни, преди да се вземат инвестиционни решения. Това набляга на добре информиран и стратегически подход към инвестирането в криптовалути

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.